Το νέο έμβλημα της Opel την φέρνει στην εποχή της ηλεκτροκίνησης

30 Ιουνίου, 2023

Η Opel αποκάλυψε μια νέα έκδοση του θρυλικού της σήματος “Blitz”, το οποίο θα εμφανίζεται στα οχήματα παραγωγής από το 2024 και θα συνοδεύει την εταιρεία στην εποχή της ηλεκτροκίνησης.

Ο κεραυνός – ή “Blitz” στα γερμανικά – είναι στενά συνδεδεμένος με τον ηλεκτρισμό και αποτελεί το ιδανικό έμβλημα για να συμβολίσει την προσέγγιση της Opel στην εποχή της ηλεκτροκίνησης.

“Το ‘Blitz’ μας είναι πιο επίκαιρο από ποτέ. Δεν συμβολίζει μόνο τη δέσμευσή μας για τον εκδημοκρατισμό της καινοτομίας και της κινητικότητας, αλλά μεταφέρει επίσης τη δέσμευσή μας να γίνουμε μια πλήρως ηλεκτρική μάρκα στην Ευρώπη μέχρι το 2028. Φέτος, θα έχουμε ήδη 15 ηλεκτροκίνητα μοντέλα στο χαρτοφυλάκιό μας και μπορούμε με υπερηφάνεια να πούμε ότι η Opel είναι ηλεκτρική”, δήλωσε ο CEO της Opel Florian Huettl.

“Το ‘Blitz’ είναι το σύμβολο της φιλοσοφίας μας Bold and Pure. Το νέο πιο ακονισμένο και γεμάτο αυτοπεποίθηση νέο ‘Blitz’, τέμνει τον λιτό δακτύλιο, δίνοντας στο εμβληματικό μας έμβλημα μια προοδευτική, μοντέρνα εμφάνιση” δήλωσε ο Mark Adams, αντιπρόεδρος σχεδιασμού.

Η γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία θα επεκτείνει σταδιακά το νέο “Blitz” σε όλο το χαρτοφυλάκιο προϊόντων της τα επόμενα χρόνια, ενώ το πρώτο όχημα παραγωγής θα φέρει το νέο σήμα το 2024. Ωστόσο, ο CEO της Opel Florian Huettl ανακοίνωσε ότι το νέο έμβλημα θα εμφανίζεται σε περίοπτη θέση ήδη από φέτος. “Η IAA Mobility είναι μία από τις μεγαλύτερες εκθέσεις αυτοκινήτου στον κόσμο και επομένως το τέλειο μέρος για να παρουσιάσουμε με υπερηφάνεια σε ένα μεγάλο, διεθνές κοινό το νέο μας ‘Blitz’. Επιπλέον, έχουμε προγραμματίσει και μια έκπληξη. Οι επισκέπτες της παρουσίας μας στο Μόναχο θα ενθουσιαστούν”, δήλωσε.

Huawei skin banner L
Huawei skin banner R