Το νέο High End κινητό της Honor έρχεται τον Ιούλιο εξοπλισμένο με Snapdragon 888;

16 Μαρτίου, 2021

Η Honor είναι πια μια νέα και ωραία ανεξάρτητη εταιρεία, και τώρα μπορεί να εστιάσει όλες τις προσπάθειές της στην παρουσίαση νέων προϊόντων.

Το πρώτο κινητό που αναμένεται να παρουσιάσει η Honor είναι μια ναυαρχίδα εξοπλισμένη με Snapdragon 888 η οποία θα κάνει την εμφάνισή της στην αγορά μέσα στο καλοκαίρι.

Οι τελευταίες συσκευές που είδαμε από την Honor ανήκαν στην σειρά V40 και παρουσιάστηκαν τον Ιανουάριο. Αυτές βέβαια είχαν την υπογραφή της Huawei και στο εσωτερικό τους υπήρχε το Dimensity 1000+.

Αν αναρωτιέστε γιατί θα πάρει τόσο χρόνο στην Honor για να κυκλοφορήσει νέα συσκευή η απάντηση έρχεται από τους ειδικούς της αγοράς οι οποίοι λένε ότι αυτό οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στην έλλειψη chipset και πιο συγκεκριμένα του Snapdragon 888 ο οποίος έχει τεράστια ζήτηση από όλους τους κατασκευαστές.

Τέλος υπάρχει και ένα άλλο ερώτημα. Τα νέα κινητά της Honor θα είναι 100% ανεξάρτητα, ή κάπου εκεί στο βάθος θα υπάρχει και η επιρροή της Huawei; Η δική μας γνώμη είναι ότι όλη αυτή η κίνηση ανεξαρτητοποίησης της Honor είναι απλά ένας τρόπος για να ξεπεραστούν τα προβλήματα και οι απαγορεύσεις που έρχονται από ΗΠΑ μεριά. Θεωρούμε σχεδόν σίγουρο ότι η Huawei θα αγγίξει με το μαγικό της ραβδάκι τα smartphones της Honor, κάτι που φυσικά είναι άκρως θετικό μιας και η κινεζική εταιρεία ξέρει πως να φτιάχνει πραγματικά απίθανα κινητά.