Το νέο ηλεκτρικό Abarth 600e έχει 240HP και μηχανικό διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης.

10 Φεβρουαρίου, 2024

Το νέο Abarth 600e υποβάλλεται στις τελικές δοκιμές και κάνει το πρώτο του δημόσιο ντεμπούτο στο Μιλάνο, όπου προγραμματίζονται αυτές τις ημέρες γυρίσματα για το νέο διαφημιστικό του σποτ. Η πρώτη φωτογραφία του νέου αυτοκινήτου αποκαλύπτει αμέσως τον δυναμικό και «κακό» χαρακτήρα του Abarth 600e Scorpionissima, το οποίο θα παραχθεί σε περιορισμένη έκδοση 1.949 μονάδων.

Χάρη στο εξαιρετικά υψηλό επίπεδο εξοπλισμού του, το New Abarth 600e θα είναι σε θέση να συναρπάσει τους λάτρεις της αυτοκίνησης, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να οδηγούν με ασφάλεια αλλά ταυτόχρονα να απολαμβάνουν την μυώδη και γεμάτη τσαμπουκά εμφάνιση του οχήματος.
Εξοπλισμένο με 240 ίππους, το New Abarth 600e Scorpionissima είναι άκρως ανταγωνιστικό και ισχυρό. Είναι το μοναδικό ηλεκτρικό αυτοκίνητο που θα διαθέτει μηχανικό διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης που εγγυάται εξαιρετική οδηγική σταθερότητα, βελτιωμένο χειρισμό και πρόσφυση.

Οι εξαιρετικές επιδόσεις του διαφορικού περιορισμένης ολίσθησης απογειώνουν το αυτοκίνητο, ειδικά όταν συνδυάζεται με τα ελαστικά υψηλών επιδόσεων που εξασφαλίζουν μέγιστη πρόσφυση και εγγυώνται εξαιρετική αγωνιστική δυναμική σε κάθε είδους συνθήκες.

Από την εξωτερική εμφάνιση είναι ξεκάθαρα ένα Abarth! Το αποκλειστικό Hypnotic Purple, το χρώμα λανσαρίσματος, αναδεικνύει την επιθετικότητά του, ενώ η αεροδυναμική πίσω αεροτομή είναι σχεδιασμένη για να μεγιστοποιεί τις επιδόσεις. Διαθέτει επίσης μεγάλο αποτύπωμα, εκτεταμένους τροχούς, χαμηλό προφίλ και τροχούς 20 ιντσών σχεδιασμένους για να φιλοξενούν ένα εξελιγμένο σύστημα φρένων. Επιπλέον, το New Abarth 600e Scorpionissima θα συνοδεύεται από πιστοποιητικό γνησιότητας.