Το νέο LG G8 ThinQ θα έχει κάμερα ToF της Infineon για βιομετρική αναγνώριση προσώπου

7 Φεβρουαρίου, 2019

Μόλις μερικές εβδομάδες πριν το Mobile Congress 2019 η LG άρχισε τις προσεκτικές επίσημες διαρροές. Έτσι μετά το πρώτο 5G κινητό της LG για το οποίο ακούσαμε μερικές ημέρες πριν τώρα διέρρευσαν κάποιες τεχνικές λεπτομέρειες και για το LG G8 ThinQ! Πιο συγκεκριμένα η LG επιβεβαίωσε ότι το G8 θα έχει κάμερα ToF (Time of Flight) στην πρόσοψη κάτι που σίγουρα το διαφοροποιεί από τον ανταγωνισμό.


Φυσικά η τεχνολογία αυτή δεν είναι καινούργια καθώς έχουμε δει ήδη κάμερες ToF από τις Huawei, OPPO, Vivo και Xiaomi αλλά σε όλες τις περιπτώσεις οι κάμερες ήταν τοποθετημένες στην πλάτη δίπλα από τις κύριες κάμερες.
Ακόμη και ο αισθητήρας Infineon REAL3 που θα χρησιμοποιήσει η LG δεν είναι καινούργιος καθώς τον έχουμε δει το 2017 στο Asus ZenFone AR ως κομμάτι του τότε καινούργιου Project Tango της Google.

Η διαφορά που έχουμε στο G8 λοιπόν είναι ότι ο αισθητήρας αυτός θα χρησιμοποιείται για να αναγνωρίζει πρόσωπα σε 3D άρα ως βιομετρικό σύστημα ασφαλείας. Σύμφωνα με την LG μάλιστα το σύστημα αυτό δεν αντιμετωπίζει πρόβλημα κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες φωτισμού και είναι ιδιαίτερα ασφαλές και ακριβές.

Την ακρίβεια του συστήματος θα την δοκιμάσουμε από κοντά στο τέλος του μήνα καθώς το Matrix Life θα βρίσκεται στην Βαρκελώνη για να σας μεταφέρει τις εξελίξεις!

 

INFINEON 

Huawei skin banner L
Huawei skin banner R