Το νέο tablet της Lenovo είναι και ένα ικανότατο Bluetooth ηχείο με 8 συνολικά μονάδες της JBL

21 Ιουνίου, 2024

Σήμερα, η Lenovo παρουσίασε το τελευταίο της Android tablet το Lenovo Tab Plus. Αυτό το νέο tablet έχει ως στόχο να βελτιώσει την ηχητική σας εμπειρία με οκτώ ηχεία τα οποία έχουν δεχτεί τις περιποιήσεις της JBL, αλλά παράλληλα κρατάει και την τιμή του σε λογικά επίπεδα.

Όταν μιλάμε για tablet συνήθως δεν ασχολούμαστε ιδιαίτερα με τον ήχο του, κάτι που φυσικά εδώ δεν ισχύει. Βλέπετε το tablet αυτό είναι εξοπλισμένο με τέσσερα τουίτερ matrix και τέσσερα γούφερ τα οποία μπορούν να δώσουν 26W στερεοφωνικού ήχου.
Αυτά τα ηχεία είναι βελτιστοποιημένα για Dolby Atmos, ενώ το tablet περιλαμβάνει υποδοχή 3,5 mm για ήχο υψηλής ανάλυσης 24 bit και 96kHz μέσω ακουστικών. Το καλύτερο μάλιστα είναι ότι το tablet αυτό μπορείτε να το χρησιμοποιείτε και αποκλειστικά σαν ηχείο μιας και επιτρέπει να συνδέσετε επάνω του και άλλες συσκευές όπως άλλα tablet, smartphones ή κονσόλες παιχνιδιών.

Ένα άλλο μικρό χαρακτηριστικό που βοηθάει το Tab Plus να ξεχωρίσει είναι η ενσωματωμένη βάση στήριξης, η οποία είναι ιδανική για μια συσκευή που είναι ξεκάθαρα φτιαγμένη για κατανάλωση πολυμέσων. Παρά το εντυπωσιακό ηχητικό σύστημα και τον στιβαρό σχεδιασμό του, το Tab Plus κοστολογείται μόλις 290 δολάρια. Η Lenovo το κατάφερε αυτό κάνοντας οικονομία στον επεξεργαστή (MediaTek Helio G99) ο οποίος συνοδεύεται και από 8GB RAM. Ο συνδυασμός δεν βάζει φωτιά στα benchmarks αλλά για multimedia αλλά και καθημερινές εργασίες δεν πρόκειται να προβληματίσει.

Στα υπόλοιπα specs έχοθμε αποθηκευτικό χώρο 256GB, υποδοχή microSD για επέκταση της μνήμης και μπαταρία 8.000mAh με γρήγορη φόρτιση 45W. Η οθόνη 11,5 ιντσών διαθέτει ανάλυση 2K και ρυθμό ανανέωσης 90Hz. Το tablet διαθέτει και πιστοποίηση IP52 για αντοχή σε βρέξιμο και σκόνη ενώ στο λειτουργικό φυσικά έχουμε το Android 14. Δεν γνωρίζουμε ακόμη αν το συγκεκριμένο tablet θα έρθει στην χώρα μας, αλλά θα είχε ενδιαφέρον να ακούσουμε τις μουσικές του δυνατότητες.

Huawei skin banner L
Huawei skin banner R