Το νέο UltraFine 4K monitor της LG ταιριάζει “γάντι” με το νέο σας Mac!

26 Οκτωβρίου, 2019

Η LG παρουσιάζει το UltraFine 4K monitor 24MD4KL-B που αποτελεί την ιδανική λύση για τους κατόχους Mac υπολογιστών που αναζητούν μια συμβατή εξωτερική οθόνη. Το νέο μοντέλο της LG με τα 8 εκατομμύρια pixels και άνω, προσφέρει εκπληκτική UHD ανάλυση και ισχυρή απόδοση από όλες τις απόψεις, καθώς και τις πιο πρόσφατες επιλογές συνδεσιμότητας.


Υποστηρίζοντας τις θύρες Thunderbolt 3 και USB Type-C, το UltraFine 4K monitor προσφέρει επιπρόσθετη συνδεσιμότητα και ισχύ για συμβατές συσκευές και αξεσουάρ. Συγκεκριμένα, επιτρέπει στους χρήστες να διαμορφώσουν έναν ευέλικτο σταθμό εργασίας, καθώς έχουν τη δυνατότητα να ανάβουν δύο LG UltraFine 4K, συνδέοντας το MacBook Pro ή το MacBook Air, ενώ ταυτόχρονα μπορούν να φορτίζουν ένα Mac έως 85W, χωρίς ξεχωριστό καλώδιο τροφοδοσίας.


Παράλληλα, το νέο monitor της LG αποδίδει ευκρινέστατο κείμενο και ζωντανές εικόνες με εύρος χρωμάτων, καθώς υποστηρίζει DCI-P3 και 500 nits φωτεινότητας. Ακόμη, οι χρήστες μπορούν να ρυθμίζουν τη φωτεινότητα και την ένταση του ήχου, χρησιμοποιώντας το macOS, χωρίς να χρειάζεται η χρήση πλήκτρων.


Τέλος, διαθέτει εύκολη ρύθμιση ύψους/κλίσης και εύχρηστη βάση επιτοίχιας στήριξης με βραχίονα στερέωσης VESA καθιστώντας εύκολη την προσαρμογή του ύψους της οθόνης για ένα πιο προσωπικό, άνετο περιβάλλον χρήσης.
Tο UltraFine 4K monitor όπως και όλα τα monitors της LG, υποστηρίζονται με 3 χρόνια συνολική εγγύηση και 3 χρόνια εγγύηση 0 Pixel.