Το Netflix ανανεώνει για δεύτερη σαιζόν την σειρά “Η Ακαδημία της Ομπρέλας”

2 Απριλίου, 2019

Το καστ που ετοιμάζεται να ενσαρκώσει ξανά τους ρόλους του περιλαμβάνει τους Έλεν Πέιτζ, Τομ Χόπερ, Ντέιβιντ Καστανέντα, Έμι Ρέιβερ-Λάμπαν, Ρόμπερτ Σίχαν, Έιντεν Γκάλαγκερ και Τζάστιν Μιν. Επιπλέον ονόματα στο καστ για τη δεύτερη σεζόν θα ανακοινωθούν σε μετέπειτα χρόνο.
Ο Στιβ Μπλάκμαν (Fargo, Altered Carbon) θα επιστρέψει ως Showrunner και Executive Producer.
Οι Executive Producers που πρόκειται επίσης να επιστρέψουν μαζί με τον Μπλάκμαν είναι οι Τζεφ Φ. Κινγκ (EP), Κιθ Γκόλντμπεργκ (EP), Μάικ Ρίτσαρντσον (EP), Τζέραρντ Γουέι (Co-EP) και Γκάμπρειλ Μπα (Co-EP).
Η σεζόν 2 πρόκειται να περιλαμβάνει 10 επεισόδια, διάρκειας 1 ώρας το καθένα και η παραγωγή τους θα γίνει από την Universal Content Productions για το Netflix.
Η παραγωγή θα ξεκινήσει αυτό το καλοκαίρι στο Τορόντο του Καναδά.

Σχετικά με την Ακαδημία της Ομπρέλας

Το 1989, την ίδια ημέρα, τυχαίες γυναίκες που δεν σχετίζονται μεταξύ τους φέρνουν στον κόσμο 43 παιδιά, παρόλο που μέχρι και την προηγούμενη ημέρα δεν παρουσίαζαν κανένα σημάδι εγκυμοσύνης. Επτά από τα νεογέννητα υιοθετούνται από έναν δισεκατομμυριούχο ο οποίος ιδρύει την «Ακαδημία της Ομπρέλας» και προετοιμάζει τα «παιδιά» του για να σώσουν τον κόσμο. Σήμερα, τα έξι μέλη που έχουν επιβιώσει επανενώνονται στο άκουσμα της είδησης για το θάνατο του πατέρα τους και καλούνται να συνεργαστούν μεταξύ τους με σκοπό να διαλευκάνουν το μυστήριο που περιβάλλει τον θάνατο του. Ωστόσο, η επανενωμένη οικογένεια αρχίζει να διασπάται ξανά, μια και οι προσωπικότητες και οι ικανότητες των μελών της διαφέρουν πολύ, για να μην αναφερθούμε στην άμεση απειλή μιας παγκόσμιας αποκάλυψης. Η Ακαδημία της Ομπρέλας, βασίζεται στην ομώνυμη σειρά κόμικς του συγγραφέα Τζέραρντ Γουέι και του εικονογράφου Γκάμπριελ Μπα την οποία εξέδωσε η Dark Horse Comics. Την παραγωγή για το Netflix αναλαμβάνει η Universal Cable Productions. Τον ρόλο του showrunner και διευθυντή παραγωγής αναλαμβάνει ο Στιβ Μπλάκμαν σε συνεργασία με τον Τζεφ Φ. Κινγκ, τον Μάικ Ρίτσαρντσον, τον Κιθ Γκόλντμπεργκ, τον Τζέραρντ Γουέι και τον Γκάμπρειλ Μπα.