Το πιο στιλάτο κλιματιστικό από την Daikin Hellas

31 Μαΐου, 2018

Η Daikin παρουσιάζει τη νέα σειρά Stylish FTXA, ένα κομψό κλιματιστικό στο οποίο η καινοτομία συναντά τη δημιουργικότητα!!
Το Stylish FTXA είναι μια νέα μονάδα κλιματιστικού τοίχου με ολοκαίνουριο σχεδιασμό και μοναδικά χαρακτηριστικά.

Οι περισσότεροι καταναλωτές σήμερα αναζητούν ένα κλιματιστικό που συνδυάζει την καλύτερη απόδοση και τον ποιο κομψό σχεδιασμό. Η νέα σειρά Stylish FTXA επιτυγχάνει την τέλεια ισορροπία.

Όπως άλλωστε υποδηλώνει και το όνομα της αυτό το κομψό κλιματιστικό συμπληρώνει αισθητικά το εσωτερικό του σπιτιού σας ή του επαγγελματικού σας χώρου, προσφέροντας παράλληλα κορυφαία απόδοση και αποδοτικότητα.

 

Η παρουσίαση του νέου κλιματιστικού έγινε κατά τη διάρκεια δημοσιογραφικού δείπνου στο εστιατόριο Sensory Dining All Senses, αναδεικνύοντας το μοναδικό στυλ του Stylish μέσα από μια μοναδική βιωματική εμπειρία μουσικής, εικόνας και υψηλής γαστρονομίας.

 

Μέγιστη απόδοση
Η εξαιρετική απόδοση του κλιματιστικού STYLISH FTXA θέτει εκτός τον ανταγωνισμό:
Η σειρά Stylish παρέχει την υψηλότερη απόδοση με βαθμολογίες A +++ για τη θέρμανση και την ψύξη. Χάρη στην εκ νέου σχεδίαση όλων των εξαρτημάτων του, το κλιματιστικό Ftxa stylish είναι ένα από τα αποδοτικά ενεργειακά κλιματιστικά τοίχου που είναι διαθέσιμα στην αγορά σήμερα. Το νέο ψυκτικό μέσο R-32 που χρησιμοποιεί εγγυάται μεγαλύτερη ενεργειακή απόδοση και χαμηλότερες περιβαλλοντικές επιπτώσεις.

Έξυπνος και αποτελεσματικός σχεδιασμός του κλιματιστικού
Η νέα σειρά Stylish δηλώνει την κομψότητά της με άκρως διακριτικό τρόπο. Με διαστάσεις μόλις (πλάτος x βάθος x ύψος) 798 x 189 x 295 mm αποτελεί την πιο λεπτή και μικρή σε διαστάσεις μονάδα της αγοράς στην συγκεκριμένη κατηγορία. Είναι διαθέσιμη σε τρία διαφορετικά χρώματα: κατάλευκο ματ, ασημί/ανθρακί και μαύρο του ξύλου. Το κάλυμμα της μονάδας μετακινείται παράλληλα στο σώμα διατηρώντας την ξεχωριστή, κομψή εμφάνιση της κατά την λειτουργία ενώ την ιδια στιγμή οι στρογγυλεμένες γωνίες προσθέτουν μια ξεχωριστή πινελιά στη γενική αισθητική της μονάδας.

Μια πιο προσεκτική ματιά στο κλιματιστικό Stylish Ftxa και στην τεχνολογία λειτουργίας
Βέλτιστη ποιότητα εσωτερικού αέρα με χρήση της τεχνολογίας Flash Streamer της Daikin. Αποτελεσματική απομάκρυνση σωματιδίων και αλλεργιογόνων παραγόντων σε συνδυασμό με εξουδετέρωση δυσάρεστων οσμών με σκοπό την παροχή υγιεινού εσωτερικού αέρα. Σχεδιασμένο για να μας παρέχει εξαιρετική άνεση και απόδοση, το κλιματιστικό Stylish είναι μια κομψή, διακριτική λύση κλιματισμού που διατίθεται σε διάφορα χρώματα και υφές, για να συμπληρώσει αισθητικά οποιονδήποτε χώρο.

Ο αισθητήρας Grid eye sensor του κλιματιστικού διατηρεί σταθερές θερμοκρασίες δωματίου
Ο αισθητήρας θερμοκρασιακού πλέγματος μετράει την θερμοκρασία της επιφάνειας ενός δωματίου χωρίζοντάς την σε 64 τομείς και η ροή του αέρα προσαρμόζεται όταν εντοπίζονται θερμοκρασιακές διαφορές στον χώρο.

Συνολική άνεση χάρη στον έλεγχο του κλίματος και της υγρασίας
Η άνεση δεν σχετίζεται μόνο με την ποιότητα ή τη θερμοκρασία του αέρα του εσωτερικού χώρου. Σχετίζεται και με την υγρασία.
Το κλιματιστικό Stylish χρησιμοποιεί εξελιγμένες ρυθμίσεις ελέγχου του ανεμιστήρα και του συμπιεστή προκειμένου να επιτευχθεί η ιδανική ισορροπία θερμοκρασίας και υγρασίας στον χώρο.

Έξυπνος και εύκολος έλεγχος των κλιματιστικών με το Daikin online controller
Με το Daikin Online Controller στον στάνταρ εξοπλισμό του, η σειρά κλιματιστικών Stylish FTXA μπορεί να ελεγχθεί πλήρως μέσω του smartphone – ανεξάρτητα από το πού βρίσκεστε. Το μόνο που χρειάζεστε για να δημιουργήσετε το τέλειο κλίμα στο σπίτι είναι η σύνδεση ιντερνετ και η δωρεάν εφαρμογή Daikin Online Controller. Συμβάλλοντας στην αξιοσημείωτη απόδοση της Stylish, η εφαρμογή μπορεί να σας παρέχει και πληροφορίες σχετικά με την κατανάλωση ενέργειας του κλιματιστικού σας.