Το πρώτο Apple Store που επιπλέει στο νερό είναι γεγονός, και βρίσκεται στην Σιγκαπούρη!

25 Αυγούστου, 2020

Νομίζατε ότι τα headquarters της Apple στην Καλιφόρνια έχουν εντυπωσιακό σχεδιασμό; Περιμένετε να δείτε το νέο Apple Store που ετοιμάζει στην Σιγκαπούρη!

Η ίδια η Apple περιγράφει το νέο κατάστημα στην Μαρίνα Bay Sands ως «Το πρώτο Apple Store στον κόσμο που βρίσκεται επάνω στο νερό», και προσθέτει ότι θα έχει και ένα εντελώς νέο layout (κάτι που μάλλον επιβάλλει και το στρογγυλό σχήμα της κατασκευής.

Η πρόσβαση στο νέο κατάστημα θα γίνεται μέσω ενός διαδρόμου επάνω στο νερό αλλά και από ένα υποβρύχιο τούνελ το οποίο οδηγεί μέσα σε ένα Mall.

Αυτό είναι το τρίτο Apple Store που ανοίγει η εταιρεία στην Σιγκαπούρη, και στην ουσία το είχε ανακοινώσει ανεπίσημα και ο ίδιος ο Tim Cook σε επίσκεψή του στην περιοχή τον Δεκέμβριο του 2019.

Φυσικά αυτοί είναι δύσκολοι καιροί για τα καταστήματα λιανικής καθώς τα αυστηρά μέτρα και τα lockdown έχουν στρέψει τους καταναλωτές στις online αγορές, αλλά το νέο κατάστημα της Apple παραμένει άκρως εντυπωσιακό και σίγουρα θα θέλαμε να το επισκεφθούμε έστω και με μάσκα!