Το πρώτο επίσημο trailer του Dune είναι ότι πιο εντυπωσιακό έχετε δει τα τελευταία χρόνια!

10 Σεπτεμβρίου, 2020

Το πρώτο επίσημο trailer της ταινίας Dune το Villeneuve είναι γεγονός, και είναι ότι πιο εντυπωσιακό έχουν δει τα τελευταία χρόνια τα sci-fi nerd ματάκια μας.

Όταν ακούσαμε ότι ο οσκαρικός Denis Villeneuve θα σκηνοθετούσε την νέα προσπάθεια απόδοσης στην μεγάλη οθόνη του Dune αγαλλιάσαμε. Όταν μάθαμε το cast της ταινίας χειροκροτήσαμε με δάκρυα στα μάτια. Μετά από αυτό το trailer όμως είμαστε έτοιμοι να κλείσουμε εισιτήρια για την καλύτερη κινηματογραφική αίθουσα ακόμη και εν μέσω πανδημίας!

Στο παρελθόν έχουν γίνει προσπάθειες απόδοσης του φανταστικού βιβλίου του Frank Herbert στην μικρή αλλά και την μεγάλη οθόνη, αλλά δυστυχώς κανείς δεν μπορεί να περηφανεύεται ότι τα κατάφερε πραγματικά. Η νέα ταινία όμως δίνει πολλές υποσχέσεις και ελπίζουμε πραγματικά να επιβεβαιώσει τις προσδοκίες μας.

Μέσα σε αυτά τα 3 λεπτά που διαρκεί το trailer περνάνε μπροστά από τα μάτια μας οι Timothee Chalamet, Oscar Isaac, Zendaya, Charlotte Rampling, Dave Bautista, Jason Momoa, Javier Bardem, Josh Brolin, Rebecca Ferguson και Stellan Skarsgård. Σας να μην έφτανε ο «Γαλαξίας» αστεριών, εφέ σκηνικά και κοστούμια είναι κυριολεκτικά από άλλον πλανήτη, ενώ όλο αυτό το υπερθέαμα ντύνεται ιδανικά με τους ήχους του Eclipse των Pink Floyd!

Σαν να μην έφτανε αυτό, ξέρουμε ήδη ότι θα υπάρξει και σίκουελ για να ολοκληρωθεί η ταινία!

Το Dune θα ξεκινήσει να παίζεται στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 18 Δεκεμβρίου, και είναι σίγουρο ότι θα τα πάει εκπληκτικά.