Το Redmi K60 έρχεται στην Ευρώπη ως POCO F5 Pro και φέρνει επιδόσεις σε προσιτή τιμή

30 Δεκεμβρίου, 2022

Η Xiaomi ανακοίνωσε τη σειρά Redmi K60 νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, μια σειρά η οποία περιλαμβάνει μερικά εξαιρετικά κινητά με flagship εξοπλισμό και προσιτή τιμή.

Περιμέναμε τουλάχιστον μία από αυτές τις συσκευές να βρει τον δρόμο της και για τις δικές μας αγορές, ίσως με άλλο όνομα κάτι που επιβεβαιώνει μια αξιόπιστη πηγή!

Ο Kacper Skrzypek του MIUI Πολωνίας, έγραψε στο Twitter ότι το Redmi K60 θα ονομάζεται Poco F5 Pro όταν κυκλοφορήσει στην Ευρώπη. Ο Skrzypek δεν αποκάλυψε πρόσθετες λεπτομέρειες αλλά παρ’ όλα αυτά η πληροφορία είναι ενδιαφέρουσα καθώς αυτό θα είναι το πρώτο μοντέλο Poco F Pro μετά το Poco F2 Pro του 2020.
Ένα Poco F5 Pro βασισμένο στο Redmi K60 θα ήταν μια ενδιαφέρουσα πρόταση καθώς το τυπικό μοντέλο της Redmi διαθέτει SoC Snapdragon 8 Plus Gen 1, οθόνη QHD+ OLED και μπαταρία 5.500mAh με ενσύρματη φόρτιση 67W.

Αυτά είναι επίσης τα πρώτα τηλέφωνα Redmi με δυνατότητες ασύρματης φόρτισης (προσφέροντας ταχύτητες 30W). Κατά τα άλλα, το K60 προσφέρει επίσης ένα σύστημα κάμερας 64MP+8MP+2MP το οποίο αναμένεται να αποδίδει μια χαρά.

Να σας θυμίσουμε ότι το Redmi K60 ξεκινάει από 2.499 γιουάν (337 ευρώ) στην Κίνα, αλλά πιθανότατα θα πρέπει να προσθέσουμε 100 ευρώ ή περισσότερα στην τελική τιμή στην Ευρώπη. Τέλος ο Skrzypek ισχυρίζεται επίσης ότι το Redmi Note 12 Speed Edition (με chipset Snapdragon 778G) θα έρθει ως Poco X5 Pro.