Το Samsung Galaxy S23 Ultra θα έχει κάμερα 200MP αλλά με έναν εντελώς νέο αισθητήρα

20 Ιουλίου, 2022

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/matrixlife.gr/htdocs/wp-content/themes/newstar/views/author_reviews.php on line 10

Το Samsung Galaxy S22 Ultra είναι το κορυφαίο κινητό της κορεατικής εταιρείας. Γιατί να το κρύψουμε άλλωστε;

Τώρα πια το S22 Ultra έχει το θρυλικό S Pen κάτι που κάνει το κινητό αυτό τον διάδοχο του εξίσου θρυλικού Galaxy Note ενώ ακόμη και στον τομέα της φωτογραφίας είναι κλάσεις ανώτερο από τα S22 και S22 Plus.

Έτσι, όλοι οι fans έχουν τεράστιες προσδοκίες από το επόμενο Galaxy S23 Ultra, και η Samsung θα πρέπει να προσπαθήσει αρκετά για να τους εντυπωσιάσει.


Τον τελευταίο καιρό ακούμε φήμες ότι το S23 Ultra θα είναι εξοπλισμένο με έναν «σπιτικό» αισθητήρα 200MP, κάτι που δεν ακούγεται περίεργο μιας και είναι γνωστό ότι η Samsung κατασκευάζει τον αισθητήρα ISOCELL HP1 τον οποία αναμένεται να χρησιμοποιήσει πρώτη η Motorola στο X30 Pro.
Ο γνωστός tipster Ice Universe όμως έχει μια λίγο διαφορετική ιστορία να μας πει, καθώς υποστηρίζει ότι το επόμενο flagship της Samsung δεν θα φοράει τον αισθητήρα ISOCELL HP1 αλλά έναν εντελώς καινούργιο αισθητήρα για τον οποίο δεν γνωρίζει κανείς τίποτα ακόμη.

Ο νέος αυτός αισθητήρας θα έχει δύσκολο έργο μπροστά του μιας και θα πρέπει να ανταγωνιστεί τον Sony IMX989 ο οποίος έκανε το ντεμπούτο του με το Xiaomi 12S Ultra και ήδη έχει αποσπάσει κολακευτικά σχόλια από τον διεθνή ειδικό τύπο.
Το βλέπω κομματάκι δύσκολο να ανέβει και η Samsung στην διάσταση αισθητήρα 1 ίντσας όπως ο Sony IMX989, αλλά φυσικά τίποτα δεν είναι αδύνατο για έναν κατασκευαστή που κατασκευάζει τα δικά του chip και αισθητήρες.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο ανταγωνισμός πέρασε στο επόμενο επίπεδο και η Samsung θα πρέπει να υπερβάλλει εαυτόν για να μπορέσει να μείνει μέσα στο παιχνίδι.