Το Samsung Galaxy S24 Ultra υποβάλλεται σε απίστευτα βασανιστήρια και αντέχει

24 Ιανουαρίου, 2024

Το PBKreviews υπέβαλε πρόσφατα το Samsung Galaxy S24 Ultra στα γνωστά του βασανιστήρια, τα οποία περιλαμβάνουν πτώσεις αλλά και γρατζουνιές.

Έτσι η συσκευή υπέστη πολλαπλές πτώσεις από το ύψος της μέσης, υπομένοντας χτυπήματα στην πρόσοψη, τις πλευρές και την πλάτη της. Παραδόξως, η αρχική πτώση είχε ως αποτέλεσμα μόνο μικρές γρατζουνιές στο πλαίσιο, σε συνδυασμό με μια μικρή ρωγμή στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης. Παρ’ όλα αυτά, το πίσω μέρος του τηλεφώνου βγήκε αξιοσημείωτα αλώβητο από την πτώση, αναδεικνύοντας την ανθεκτικότητα της συσκευής.

Οι «βασανιστές» ανέβασαν τον πήχη δοκιμάζοντας την αντοχή του νέου πλαισίου από τιτάνιο με ένα τρυπάνι αλλά προς έκπληξη όλων μας αυτό άντεξε την δοκιμή εντυπωσιακά καλά. Αυτό όχι μόνο αναδεικνύει τον στιβαρό χαρακτήρα της κατασκευής του Galaxy S24 Ultra, αλλά υπογραμμίζει και την αποτελεσματικότητα των καινοτόμων υλικών του. Εν τω μεταξύ, η οθόνη και η θωράκιση Gorilla Glass τέθηκαν σε δοκιμασία απέναντι σε ένα μείγμα σκόνης και χαλικιών. Εντυπωσιακό είναι ότι η οθόνη δεν παρουσίασε καμία ατέλεια ή γρατσουνιά, αναδεικνύοντας την ανθεκτικότητα του τηλεφώνου απέναντι στις καθημερινές προκλήσεις.

Το Galaxy S24 Ultra φαίνεται ότι πέρασε τις δύσκολες δοκιμές του PBKreviews με αξιέπαινη ανθεκτικότητα. Η ικανότητά του να αντέχει πτώσεις, γρατσουνιές, ακόμα και συναντήσεις με τρυπάνια το κάνει μια πρώτης τάξεως επιλογή για όσους δεν είναι και τόσο προσεκτικοί στην καθημερινότητά τους.

Huawei skin banner L
Huawei skin banner R