Το Silent Hill έρχεται στο Android και μπορείτε να κάνετε προεγγραφή τώρα

7 Οκτωβρίου, 2023

Τα Silent Hill της Konami είναι μια από τις πιο γνωστές σειρές παιχνιδιών τρόμου. Μέχρι σήμερα ήταν αποκλειστικό προνόμιο όσων είχαν PC ή κονσόλα, αλλά τώρα θα μπορείτε να το απολαμβάνετε και σε mobile συσκευές στην νέα έκδοση Silent Hill: Ascension.

 

Το παιχνίδι είχε αρχικά ανακοινωθεί τον Οκτώβριο του 2022, αλλά τώρα φαίνεται ότι πλησιάζει στην ολοκλήρωσή του, καθώς η εταιρεία ανακοίνωσε ότι θα κυκλοφορήσει επίσημα στις 31 Οκτωβρίου 2023 και οι παίκτες που ενδιαφέρονται θα μπορούν να προεγγραφούν και να ειδοποιηθούν όταν το παιχνίδι θα είναι διαθέσιμο για λήψη.

Το Silent Hill: Ascension θα είναι ένα παιχνίδι τύπου choose-your-own-adventure που σημαίνει ότι η εξέλιξή σας στο παιχνίδι θα εξαρτάται από τις επιλογές που θα κάνετε. Θα διαθέτει καθημερινές live story scenes και αυτό που το κάνει ενδιαφέρον είναι ότι θα γίνεται livestreaming, που σημαίνει ότι το κοινό θα μπορεί να συμμετέχει, κάτι παρόμοιο με τα Let’s Play events των streamers στο Twitch.

Ακούγεται ενδιαφέρον, αν και είμαστε σίγουροι ότι υπάρχουν κάποιοι που ίσως ήλπιζαν σε ένα ολοκληρωμένο παιχνίδι για τις κινητές συσκευές τους. Όπως και να έχει, αν είστε fan των Silent Hill σίγουρα θα κάνετε προεγγραφή.

Πηγή: Android Police