Το Soundbar της LG με τον πιο κομψό σχεδιασμό προσφέρει πλούσιο ήχο για τους λάτρεις ταινιών και μουσικής

19 Οκτωβρίου, 2021

H LG σχεδιάζει και αναπτύσσει λύσεις ήχου με προηγμένα χαρακτηριστικά και εκλεπτυσμένο σχεδιασμό, για να καλύψει κάθε ανάγκη των καταναλωτών. Ανάμεσα στα πιο καινοτόμα soundbar της εταιρείας, βρίσκεται το LG Eclair (μοντέλο QP5), το μοντέλο με τον πιο κομψό σχεδιασμό που έχει δημιουργηθεί μέχρι σήμερα. Κάτοχος του τιμητικού βραβείου καινοτομίας CES 2021, ταιριάζει απόλυτα στον σύγχρονο τρόπο ζωής χάρη στον μίνιμαλ σχεδιασμό και εντάσσεται αρμονικά ακόμα και σε μικρούς χώρους, προσφέροντας καθηλωτικό ήχο.


Παρά το μικρό του μέγεθος, το LG Eclair προσφέρει ισχυρές επιδόσεις με υποστήριξη Dolby Atmos και DTS:X, διαθέτοντας παράλληλα χαμηλού κραδασμού subwoofer. Mε διαστάσεις 296 x 59,9 x 126mm – σχεδόν το ένα τρίτο του πλάτους από μία συμβατική ηχόμπαρα – το LG Eclair έχει κομψό οβάλ σχήμα και ύφασμα jersey σε κλασικό μαύρο ή άσπρο που συνδυάζεται άψογα με κάθε μοντέρνα διακόσμηση.
Το προηγμένο σύστημα 3.1.2 καναλιών του LG Eclair με ασύρματο subwoofer αξιοποιεί την τεχνολογία της Meridian Audio για εξαιρετική λεπτομέρεια και κορυφαίο ήχο. Η τεχνολογία Meridian Horizon συνδυάζει περιεχόμενο δύο καναλιών σε καθηλωτικό ήχο για να προσφέρει μια πραγματικά συναρπαστική εμπειρία ακρόασης με τονική ισορροπία που παραμένει αυθεντική στην αρχική ηχογράφηση.


Το LG Eclair προσφέρει βελτιωμένη εμπειρία ακρόασης χάρη στην υποστήριξη 4K που επιτρέπει στους θεατές να απολαμβάνουν εκπληκτικό περιεχόμενο και HDR, συμπεριλαμβανομένου του Dolby Vision, σε όλες τις διάσημες streaming υπηρεσίες. Επιπλέον, το LG AI Sound Pro αναλύει το περιεχόμενο που προβάλλεται και εφαρμόζει αυτόματα τις καλύτερες ρυθμίσεις ήχου, ανάλογα με το είδος του περιεχομένου, είτε πρόκειται για ειδήσεις, μουσική ή κινηματογράφο.


H ηχομπάρα LG Eclair έχει επίσης σχεδιαστεί με γνώμονα την ευκολία, απαιτώντας λιγότερα καλώδια χωρίς να θυσιάζεται η ποιότητα του ήχου. Αυτό είναι εφικτό χάρη στο ενισχυμένο κανάλι επιστροφής ήχου (eARC) που επιτρέπει τη μετάδοση χωρίς απώλειες. Οι κάτοχοι τηλεοράσεων LG 2021 θα επωφεληθούν επίσης από τον αυθεντικό και καθαρό ήχο με το TV Sound Mode Share, το οποίο συνδυάζει την επεξεργαστική ισχύ των τελευταίων α (Alpha) AI επεξεργαστών της LG και AI Sound Pro αποκαλύπτοντας πλούσιες αποχρώσεις της πηγής περιεχομένου .
Πέρα από την απόδοση του ήχου, η LG σχεδίασε το Eclair όχι μόνο για να βελτιώσει την εμπειρία θέασης στο σπίτι, αλλά και για να μειώσει τον αντίκτυπό του στο περιβάλλον. Αυτή η προσπάθεια είχε ως αποτέλεσμα το LG Eclair να αναγνωριστεί ως οικολογικό προϊόν από την SGS Société Générale de Surveillance SA της Ελβετίας .