Το TikTok θέλει να σας εξασφαλίσει μια θέση εργασίας. Ειδικά αν χάσατε αυτή που είχατε βλέποντας TikTok

8 Ιουλίου, 2021

Έχετε χάσει και εσείς ατελείωτες ώρες δουλειάς παρακολουθώντας ατελείωτα βίντεο κλιπ στο TikTok; Μην ανησυχείτε, δεν είστε μόνοι σε αυτή την ζωή. Αν μάλιστα έχετε πέσει θύμα κάποιου κακού εργοδότη που δεν μπόρεσε ποτέ να καταλάβει την ανάγκη σας για γρήγορη και ανούσια ψυχαγωγία και σας απέλυσε, το TikTok έχει την λύση και μπορεί να επανορθώσει.

Πρόκειται για το νέο TikTok Resumes το οποίο φιλοδοξεί να σας βρει δουλειά μέσα από την δημοφιλή time waster εφαρμογή. Το Resumes για την ώρα είναι διαθέσιμο μόνο στις ΗΠΑ, αλλά μέχρι το τέλος του μήνα αναμένεται να ξεκινήσει την καριέρα του και σε άλλες αγορές. Μάλιστα το TikTok για αρχή ξεκίνησε την συνεργασία του με μεγάλα ονόματα όπως οι Chipotle, Target, Shopify, NASCAR, Contra και WWE τα οποία και προσφέρουν πολλές θέσεις εργασίας.

Η χρήση του Resumes είναι απλή. Ο χρήστης θα πρέπει να επισκεφθεί το microsite της πλατφόρμας, να δει τις διαθέσιμες θέσεις εργασίας και να ετοιμάσει ένα δικό του μοναδικό βίντεο βιογραφικό το οποίο θα έχει το χασταγκ #TikTokResumes. Μέσα στο microsite του TikTok υπάρχουν μάλιστα και πολλές πληροφορίες και how to’s που θα βοηθήσουν τον άπειρο χρήστη να πετύχει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.