Το TikTok βελτιστοποιεί την εφαρμογή για foldable κινητά και tablets

19 Δεκεμβρίου, 2023

Το TikTok ανακοίνωσε ότι κυκλοφορεί τώρα μια αναβάθμιση για την εφαρμογή της η οποία θα βελτιώσει σημαντικά την εμπειρία χρήσης στις μεγαλύτερες συσκευές, και πιο συγκεκριμένα στα αναδιπλούμενα smartphones και τα tablets.

Μεταξύ των σημαντικότερων αλλαγών που περιλαμβάνονται στην τελευταία ενημέρωση, το TikTok αναφέρει τις πιο εξορθολογισμένες μπάρες πλοήγησης, την υποστήριξη προσανατολισμού, καθώς και την καθαρή ροή βίντεο.

  • Clear video feed: Απολαύστε μια πιο εκλεπτυσμένη τροφοδοσία βίντεο που προβάλλει το περιεχόμενο με βελτιωμένη σαφήνεια.

 

  • Εξορθολογισμένες γραμμές πλοήγησης: Πλοηγηθείτε στο TikTok αβίαστα με κομψές μπάρες πλοήγησης στο πάνω και στο κάτω μέρος της οθόνης για εύκολη πρόσβαση στις αγαπημένες σας λειτουργίες και καρτέλες.

 

  • Υποστήριξη για οριζόντια ή κατακόρυφη χρήση: Δεν έχει σημασία πώς κρατάτε τη συσκευή σας, το TikTok θα λειτουργεί τώρα σε οριζόντιο ή κατακόρυφο προσανατολισμό.

Επιπλέον, το TikTok αναφέρει ότι θα συνεχίσει να πειραματίζεται με λειτουργίες όπως τα Topic Feeds, τα οποία επιτρέπουν στους χρήστες να εξερευνούν βίντεο σε κατηγορίες όπως Gaming, Food, Fashion και Sports.

Η κοινωνική εφαρμογή αναφέρει ότι δεσμεύεται να παρέχει έναν περιεκτικό και ευχάριστο χώρο για όλους τους χρήστες της και ότι θα συνεχίσει να επενδύει στη δημιουργία μιας καλύτερης εμπειρίας για την κοινότητά της.