Το τριπλά αναδιπλούμενο κινητό και τα γυαλιά Vision Pro της Huawei είναι έτοιμα για παρουσίαση

6 Απριλίου, 2024

Όλοι εμείς που λατρεύουμε τα προϊόντα της Huawei περιμένουμε με ανυπομονησία τις παρουσιάσεις που έρχονται μέσα στους επόμενους μήνες. Ίσως η πιο εντυπωσιακή θα είναι το τριπλά αναδιπλούμενο κινητό της Huawei το οποίο αναμένεται να προκαλέσει μεγάλο «θόρυβο» ενώ εξίσου σημαντική είναι και η παρουσίαση του headset Vision Pro!

Ο blogger του Weibo @SmartPikachu ανέφερε πρόσφατα ότι το πρώτο trifold smartphone της Huawei και τα γυαλιά Vision Pro είναι έτοιμα, και σύντομα θα μπορούμε να τα δούμε και στις προθήκες των καταστημάτων. Μάλιστα για το νέο foldable κάποιες νέες πληροφορίες λένε ότι θα είναι διαθέσιμο και επίσημα μέσα στο δεύτερο τρίμηνο του τρέχοντος έτους, και πιο συγκεκριμένα τον Ιούνιο.

Το Huawei Vision Pro, από την άλλη πλευρά, ακούγεται ότι θα κυκλοφορήσει αργότερα και ότι θα πωλείται στη μισή τιμή από το Vision της Apple.
Πριν από μερικές ημέρες, η Huawei υπέβαλε αίτηση για ένα νέο δίπλωμα ευρεσιτεχνίας το οποίο έχει να κάνει με μια συσκευή που «τριπλώνει» την οθόνη της. Η πατέντα αυτή έχει έναν βελτιωμένο μηχανισμό αναδίπλωσης και έγκυρες πηγές λένε ότι με αυτή την τεχνολογία η αναδίπλωση των οθονών θα γίνει πιο αξιόπιστη από ποτέ.

Τριπλά πτυσσόμενο:
Μια πρώιμη αναφορά ανέφερε ότι η Huawei είναι πιθανό να κυκλοφορήσει ένα trifold κινητό 10 ιντσών (25,4 cm) με form factor που θυμίζει περισσότερο tablet. Το κινητό αυτό αναμένεται να προκαλέσει μεγάλη αίσθηση στην βιομηχανία και θα βρεθεί αντιμέτωπο τόσο με το Z Fold της Samsung όσο και με τα tablet του ανταγωνισμού.
Η Huawei βέβαια παραμένει σιωπηλή επάνω σε αυτό το θέμα, κάτι λογικό μιας και πρόκειται για μια ιδιαίτερα σημαντική για την κατηγορία εξέλιξη.

Huawei Vision Pro:
Και ο αντίπαλος του Vision Pro όμως αναμένεται να προκαλέσει αίσθηση, μιας και μιλάμε για ένα headset το οποίο βασίζεται καθαρά σε τεχνολογία και hardware της Huawei ενώ θα είναι κατά πολύ ελαφρύτερο και φθηνότερο από την πρόταση της Apple.