Το Zoom παρουσιάζει τα πρώτα all in one gadgets για εύκολη βιντεοδιάσκεψη από το σπίτι ή το γραφείο!

16 Ιουλίου, 2020

Η πανδημία έκανε τεράστια ζημιά σε πολλές επιχειρήσεις, αλλά ήταν «ευεργετική» για κάποιες άλλες. Πάρτε για παράδειγμα το την video conferencing εταιρεία Zoom! Από 10 εκατομμύρια χρήστες που είχε τον Δεκέμβρη του 2019 ανέβηκε ξαφνικά στα 300 εκατομμύρια τον Απρίλιο του 2020!

Τώρα όπως φαίνεται ήρθε η ώρα για την εταιρεία να κάνει το επόμενο μεγάλο βήμα και να παρουσιάσει μια εντελώς νέα κατηγορία προϊόντων την οποία και ονομάζει «Zoom for Home»!
Πρόκειται για έναν συνδυασμό hardware και software interface και στην ουσία είναι συσκευές ειδικά σχεδιασμένες για όσους δουλεύουν από το σπίτι. Φυσικά δεν έγινε η Zoom μέσα σε μια ημέρα κατασκευαστής hardware και έτσι η πρώτη της συσκευή είναι αποτέλεσμα της συνεργασίας της με την DTEN, μια εταιρεία η οποία ειδικεύεται στα προϊόντα για αίθουσες συνεδριάσεων.


Το όνομα της συσκευής είναι DTEN ME και είναι μια όλα σε ένα συσκευή με οθόνη αφής 27 ιντσών, 3 ενσωματωμένες κάμερες με ευρυγώνιους φακούς και 8 μικρόφωνα.

Η εγκατάσταση της συσκευής είναι εξαιρετικά απλή. Την ανοίγετε, βάζετε τα στοιχεία του δικτύου Wi-Fi του σπιτιού καθώς και τα στοιχεία του λογαριασμού Zoom και είστε έτοιμοι. Φυσικά δεν χρειάζεται να έχετε πληρωμένη συνδρομή στο Zoom, ακόμη και η δωρεάν λειτουργεί μια χαρά.

Το πιο εντυπωσιακό είναι το κόστος του DTEN ME το οποίο είναι απίστευτα χαμηλό στα 599 δολάρια. Βέβαια από την άλλη με 600 δολάρια μπορεί κανείς να βρει ένα αξιόλογο laptop για να κάνει την δουλειά του αλλά το DTEN ME έχει κάποια αδιαμφισβήτητα προσόντα. Είναι αυτόνομο και μπορεί να τοποθετηθεί σε όλους τους χώρους, και έχει κλάσεις ανώτερη κάμερα και ιδιαίτερα ευαίσθητα μικρόφωνα κάτι που δεν μπορεί να κοντράρει κανένα laptop.

DTEN ME