HUAWEI Watch GT3 Pro και Watch D έτοιμα για τα βραβεία GLOMO

25 Φεβρουαρίου, 2023

Τα Huawei Watch GT 3 Pro και Watch D της Huawei είναι δύο πραγματικά καινοτόμα smartwatches τα οποία όπως φαίνεται θα «παλέψουν» με τον ανταγωνισμό για τα Global Mobile Awards που θα γίνουν στο Mobile Congress 2023.


Τα βραβεία Global Mobile (GLOMO) κρίνονται από τους σημαντικότερους ειδικούς του κλάδου και έτσι το να επιλεγεί κανείς στη λίστα των υποψηφίων για ένα βραβείο GLOMO είναι μια πραγματικά σημαντική αναγνώριση.
Το Huawei Watch GT 3 είναι υποψήφιο στην κατηγορία “Best Connected Consumer Device” και το Watch D είναι υποψήφιο στην κατηγορία “Best Mobile Innovation for connected Health and Wellbeing”.
1η Κατηγορία
Εδώ βραβεύονται καταναλωτικές συσκευές ή gadgets τα οποία φέρνουν νέες και έξυπνες εφαρμογές, αποτελεσματικότητα και λειτουργικότητα στους χρήστες στο σπίτι ή όταν βρίσκονται σε κίνηση. Στην κατηγορία αυτή περιλαμβάνονται κάμερες, gadgets, οικιακές συσκευές, κονσόλες παιχνιδιών, συσκευές multimedia, οθόνες και άλλα πολλά.
2η Κατηγορία
Περιλαμβάνει όλες τις πτυχές των κινητών προϊόντων, υπηρεσιών, λύσεων και εφαρμογών ιατρικής περίθαλψης που δίνουν πρόσβαση σε υπηρεσίες υγείας και λύσεις τηλεδιάγνωσης, τη διαχείριση χρόνιων ασθενειών και την παρακολούθηση της υγείας, καθώς και τις καθημερινές εφαρμογές για προώθηση υγιεινού τρόπου ζωής για ευεξία και γυμναστική. Το βραβείο αναδεικνύει τον τρόπο με τον οποίο, μέσω της κινητής τεχνολογίας, αντιμετωπίζεται σήμερα μία από τις μεγαλύτερες προκλήσεις, αυτή του τρόπου με τον οποίο θα καταστεί προσιτή και προσβάσιμη σε όλους η υγειονομική περίθαλψη υψηλής ποιότητας.

MWC 2023:
Η εκδήλωση MWC 2023 θα ξεκινήσει στις 27 Φεβρουαρίου. Η τελετή απονομής των βραβείων GloMo θα πραγματοποιηθεί στη σκηνή του MWC 2023 και ελπίζουμε ότι το Huawei Watch GT 3 Pro και το Watch D θα λάβουν την αναγνώριση που τους αξίζει.