Το μαγικό εργαλείο Magic Eraser της Google έρχεται σε όλα τα Android κινητά

25 Φεβρουαρίου, 2023

Το Magic Eraser είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο που μπορεί κανείς να βρει στις ναυαρχίδες της Google, και το οποίο επιτρέπει στους χρήστες να χρησιμοποιούν τη δύναμη του Tensor AI για την αφαίρεση αντικειμένων από εικόνες. Τώρα, περισσότερο από ένα χρόνο αφότου παρουσιάστηκε στη σειρά Pixel 6, το Magic Eraser παίρνει επιτέλους το δρόμο του για περισσότερα smartphones.

Η Google ανακοίνωσε την Πέμπτη ότι η αποκλειστικότητα των Pixel παύει να ισχύει για το Magic Eraser, πράγμα που σημαίνει ότι κάθε χρήστης του Google Photos σε iOS και Android θα μπορεί να χρησιμοποιήσει τη λειτουργία από σήμερα. Τα παλαιότερα μοντέλα Pixel θα έχουν επίσης πρόσβαση στο Magic Eraser. Αυτό περιλαμβάνει επίσης τη λειτουργία Camouflage.

Επιπλέον, η Google επεκτείνει το εφέ HDR για φωτογραφίες και το καθιστά διαθέσιμο για βίντεο.

“Μπορείτε ήδη να χρησιμοποιήσετε το εφέ HDR στις φωτογραφίες για να βοηθήσετε στην εξισορρόπηση σκοτεινών προσκηνίων και φωτεινών φόντων (ή το αντίστροφο), ώστε να απολαύσετε κάθε λεπτομέρεια. Τώρα, το εφέ HDR σας επιτρέπει επίσης να βελτιώσετε τη φωτεινότητα και την αντίθεση σε όλα τα βίντεό σας. Το αποτέλεσμα; Φανταστικά, ισορροπημένα βίντεο που είναι έτοιμα να τα μοιραστείτε”.

Για να επωφεληθείτε από αυτές τις λειτουργίες στα τηλέφωνα iOS και Android, πρέπει να είστε συνδρομητές στο Google One, το οποίο ξεκινά από μόλις 1,99 ευρώ το μήνα. Ωστόσο, οι κάτοχοι Pixel θα μπορούν να έχουν πρόσβαση σε αυτές τις λειτουργίες χωρίς συνδρομή. Η Google ενημερώνει επίσης τον κολάζ editor, επιτρέποντας στους χρήστες του Google Photos να εφαρμόζουν στυλ σε οποιαδήποτε μεμονωμένη φωτογραφία. Επιπλέον, η Google δίνει στους χρήστες του Pixel και στους συνδρομητές του Google One πρόσβαση σε ακόμη περισσότερα Styles.

ΠΗΓΗ GOOGLE