Αντίστροφη μέτρηση για την παρουσίαση της σειράς Xiaomi 14 εν μέσω συνεχόμενων διαρροών

13 Φεβρουαρίου, 2024

Η αντίστροφη μέτρηση για την παρουσίασης της σειράς 14 της Xiaomi έχει ξεκινήσει καθώς η παρουσίαση θα γίνει στις 25 Φεβρουαρίου στην Βαρκελώνη. Οι διαρροές όμως καλά κρατούν και όπως φαίνεται είναι καθημερινές!

Η προσμονή γύρω από την επερχόμενη σειρά 14 της Xiaomi φτάνει σε πυρετό, καθώς η επίσημη αντίστροφη μέτρηση για την κυκλοφορία της απομακρύνεται. Προγραμματισμένη να κορυφωθεί στις 25 Φεβρουαρίου στις 15:00 GMT+1, η αποκάλυψη υπόσχεται να είναι ένα σημαντικό γεγονός για τους λάτρεις της τεχνολογίας σε όλο τον κόσμο. Ωστόσο, εν μέσω της επίσημης προετοιμασίας, οι διαρροές σχετικά με τη σειρά, ιδιαίτερα το Xiaomi 14 Ultra, αποδεικνύονται εξίσου αδυσώπητες.

Ο Lu Weibing, που προήχθη πρόσφατα στον γενικό διευθυντή της Xiaomi, προκάλεσε ενθουσιασμό με ένα μυστήριο μήνυμα που υπονοούσε ότι οι προετοιμασίες για την παρουσίαση του Xiaomi 14 Ultra είναι εντατικές.

Ακόμη και η Xiaomi σε επίσημη ιστοσελίδα της κάνει ένα μικρό teasing για την σειρά “Xiaomi 14 ” ενώ πρόσφατες διαρροές σχετικά με τα specs του Xiaomi 14 Ultra προκαλούν ενδιαφέρον, καθώς μιλούν για μια παραλλαγή κράματος τιτανίου και επιλογές αποθήκευσης έως και 16GB LPDDR5X + 1TB UFS4.0.

Ακόμη μεγαλύτερο ενδιαφέρον όμως έχουν οι λεπτομέρειες τιμολόγησης για την ευρωπαϊκή αγορά, που υπονοούν μια αρχική τιμή 1.099 ευρώ για την παραλλαγή 12GB + 512GB του Xiaomi 14. Τι από όλα αυτά θα ισχύει στην πραγματικότητα; Ουδείς μπορεί να πει με ακρίβεια. Μπορεί το Matrix Life να μην είναι στην λίστα των προσκεκλημένων για την παρουσίαση της σειράς Xiaomi 14 (για κάποιο περίεργο λόγο) αλλά εμείς θα είμαστε στην Βαρκελώνη και θα σας δείξουμε όλα τα κινητά της σειράς αναλυτικά.