Από την Ελλάδα ξεκινά η ΥΑΜΑΗΑ το NIKEN TOUR!

12 Ιουνίου, 2018
2018-yamaha-niken-eu-graphite-static-001
2018-yamaha-niken-eu-graphite-action-007
2018-yamaha-niken-eu-graphite-action-006
2018-yamaha-niken-eu-graphite-action-003
2018-yamaha-niken-eu-graphite-action-002
2018-yamaha-niken-eu-graphite-action-001

Το NIKEN Demo Tour είναι η πρώτη και καλύτερη ευκαιρία για να γνωρίσετε από μόνοι σας την επανάσταση σε τρεις τροχούς οδηγώντας την καταπληκτική ΝΙΚΕΝ! (Νάϊκεν)

Εξασφαλίστε τη συμμετοχή σας με εγγραφή των στοιχείων σας στις φόρμες που θα βρείτε στις ακόλουθες διευθύνσεις. Βιαστείτε πριν κλείσουν οι διαθέσιμες θέσεις!

– Για την Αθήνα το Σαββατοκύριακο 16-17 Ιουνίου : http://bit.ly/YamahaNikenTour_GR_Athens
– Για τη Θεσσαλονίκη Τρίτη 19/6 & Τετάρτη 20/6 : http://bit.ly/YamahaNikenTour_GR_Thessaloniki

 

Το NIKEN Demo Tour θα πραγματοποιηθεί από τον Ιούνιο μέχρι και τον Οκτώβριο του 2018 και θα επισκεφθεί μαζί με την Ελλάδα συνολικά 16 χώρες! Ολλανδία, Γαλλία, Ιταλία, Γερμανία, Ισπανία, Ηνωμένο Βασίλειο, Ρουμανία, Βέλγιο, Φινλανδία, Σουηδία, Αυστρία, Ελβετία, Πορτογαλία, Νορβηγία και Σλοβενία.
Χάρη στην αποκλειστική τεχνολογία συνδυασμένης κλίσης τροχών (LMW) της Yamaha, η NIKEN προσφέρει πρωτόγνωρο τρόπο οδήγησης και μοναδική αίσθηση που την κάνουν να ξεχωρίζει από κάθε άλλο όχημα που κυκλοφορεί στο δρόμο. Το NIKEN Demo Tour είναι η πρώτη ευκαιρία που θα έχει το κοινό να οδηγήσει την «επανάσταση».
Το project της τεχνολογίας LMW της Yamaha αποκαλύφθηκε για πρώτη φορά στην Έκθεση Mοτοσυκλέτας στο Τόκιο το 2013 και γνώρισε αμέσως μεγάλη ανταπόκριση. Η μοναδική στο είδος της σχεδίαση της NIKEN, προσφέρει στον αναβάτη πρωτόγνωρο έλεγχο της οδηγικής εμπειρίας. Η πρόσθετη σταθερότητα που δημιουργεί το πρωτοποριακό πλαίσιο, δίνει σε όλους τη δυνατότητα να κατακτήσουν το δρόμο και προσφέρει στον αναβάτη της NIKEN ίσως την πιο συναρπαστική εμπειρία οδήγησης μοτοσυκλέτας στον κόσμο!

 

Περισσότερες πληροφορίες για τη ΝΙΚΕΝ μπορείτε να βρείτε εδώ :
https://www.yamaha-motor.eu/gr/products/motorcycles/niken/niken.aspx