Αυτά είναι τα πρώτα teaser videos για το Samsung Galaxy S23

11 Ιανουαρίου, 2023

Λίγες ημέρες πριν, η Samsung μοιράστηκε κατά λάθος ότι το επόμενο Galaxy Unpacked θα πραγματοποιηθεί την 1η Φεβρουαρίου, και εκεί θα ανακοινωθεί η σειρά Galaxy S23.

Τώρα ο γνωστός Ice Universe ανέβασε στο Twitter τα δύο πρώτα video teasers της Samsung τα οποία αναμενόμενα δίνουν ιδιαίτερη βαρύτητα στις φωτογραφικές δυνατότητες των νέων κινητών.

Το ένα βίντεο παίζει με τις λέξεις “wooow” και “sooon”, με αυτά τα τρία o να υποδεικνύουν την επιστροφή της χαρακτηριστικής συστοιχίας τριών καμερών από τις πρόσφατες ναυαρχίδες της Samsung.
Αυτός ο μεγάλος ενθουσιασμός ίσως να δείχνει και έναν μεγάλο αισθητήρα 200MP, κάτι που θα επιβεβαιώσει τις πολλές φήμες που κυκλοφορούν εδώ και καιρό. Το άλλο βίντεο διαφημίζει τις επιδόσεις των καμερών σε χαμηλό φωτισμό, κάτι που σίγουρα ενδιαφέρει τους περισσότερους από εμάς.

Μέχρι σήμερα λοιπόν έχουμε μάθει ότι η Samsung θα χρησιμοποιήσει τον επεξεργαστή Snapdragon 8 Gen 2, έχουμε δει τα βασικά χρώματα στα οποία θα κυκλοφορήσουν οι συσκευές και το μόνο που έχει μείνει είναι να τα δούμε και ζωντανά σε μερικές ημέρες.