Τέλος οι δύο οθόνες από την σειρά Microsoft Surface Duo, σειρά τώρα έχουν οι αναδιπλούμενες

11 Ιανουαρίου, 2023

Αλήθεια θυμάστε το Surface Duo ή ακόμη και το πιο καινούργιο Surface Duo 2 της Microsoft; Αν ναι είστε από τους λίγους, μιας και δεν θα λέγαμε ότι έγιναν και ανάρπαστα στην αγορά!

Η «χλιαρή» αυτή αποδοχή από το κοινό, έκανε όπως φαίνεται την Microsoft να αναθεωρήσει την φιλοσοφία σχεδιασμού της διπλής οθόνης, και τα πράγματα θα αλλάξουν δραματικά στην 3η γενιά της συσκευής. Σύμφωνα λοιπόν με το Windows Central, πηγές που γνωρίζουν τα σχέδια της Microsoft υποστηρίζουν ότι η εταιρεία θα καταργήσει την διπλή οθόνη στο Surface Duo 3 και θα προσθέσει μια αναδιπλούμενη οθόνη. Το Surface Duo 3 μπορεί επίσης να διαθέτει εξωτερική οθόνη αλλά και μηχανισμό αναδίπλωσης 180 μοιρών.

Μάλιστα οι πηγές αυτές υποστηρίζουν ότι ο τεχνολογικός γίγαντας είχε ήδη οριστικοποιήσει το σχεδιασμό του Surface Duo 3 αλλά αναθεώρησε λίγο πριν την παραγωγή και άρχισε από την αρχή την σχεδίαση αλλά αυτή την φορά με αναδιπλούμενη οθόνη. Οι πηγές του Windows Central δεν έδωσαν καμία πληροφορία σχετικά με τις προδιαγραφές της νέας συσκευής, καθώς είναι πολύ νωρίς για να πούμε οτιδήποτε. Πρόσθεσαν επίσης ότι δεν υπάρχει ούτε συγκεκριμένη ημερομηνία κυκλοφορίας. Αν όλα αυτά αληθεύουν το πιθανότερο είναι ότι το όνομα «Duo» θα πάρει πρόωρη σύνταξη.


Η νέα σχεδίαση του Duo δεν ήταν η μόνη είδηση που αποκάλυψαν οι πηγές του Windows Central. Έτσι φαίνεται η Microsoft δουλεύει επάνω και σε ένα τηλέφωνο Surface το οποίο θα ενσωματώνει μια ειδική έκδοση του Android η οποία θα συνεργάζεται άψογα με τα Windows. Βλέπετε η Apple έχει διδάξει ήδη το πως μπορείς να έχεις μια άριστη εμπειρία χρήσης ανάμεσα σε ένα PC και τις mobile συσκευές και η Microsoft θέλει διακαώς να το πετύχει επίσης.