Αυτό είναι το επερχόμενο iPhone 16; Είναι αλήθεια ότι δεν μας εντυπωσίασε

6 Φεβρουαρίου, 2024

Ένα σχέδιο το οποίο υποτίθεται ότι δείχνει το επόμενο iPhone 16 έκανε την εμφάνισή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Το σχέδιο αυτό μας δείχνει ένα επανασχεδιασμένο camera module το οποίο έχει τις κάμερες σε κάθετη διάταξη. Όχι και τόσο πρωτότυπο θα έλεγα, μιας και η σχεδίαση αυτή ανήκει στο μακρινό παρελθόν.

Στο σχέδιο μπορεί κανείς να παρατηρήσει επίσης ένα μηχανικό πλήκτρο το οποίο ακούγεται ότι θα διαθέτει ανίχνευσης αφής και πίεσης. Το πλήκτρο αυτό θα μπορούσε να αλλάξει δραματικά την εμπειρία χρήσης κατά την λήψη φωτογραφιών στο επερχόμενο iPhone.

Σε αντίθεση με τις προηγούμενες εικασίες του αναλυτή της Tianfeng International, Ming-Chi Kuo, ο οποίος προέβλεψε ότι δεν θα υπάρξουν σημαντικές αλλαγές στον σχεδιασμό, το σχηματικό διάγραμμα που διέρρευσε δείχνει το αντίθετο. Η απεικόνιση του εξωτερικού του iPhone 16 με βάση αυτά τα γραμμικά σχέδια απεικονίζει μια συσκευή με αρκετά διαφορετική εμφάνιση.

Ο Kuo είχε δηλώσει προηγουμένως ότι η σειρά iPhone 16 θα επικεντρωθεί σε μεγαλύτερες οθόνες, που θα κυμαίνονται από 6,3 ίντσες έως 6,9 ίντσες. Ωστόσο, η πρόσφατη διαρροή αμφισβητεί την πρόβλεψή του, υπονοώντας πιθανές σχεδιαστικές αλλαγές που μπορεί να συμβάλλουν σε μια πιο σημαντική αναβάθμιση από ό,τι αρχικά αναμενόταν.

Είναι απαραίτητο να προσεγγίσετε αυτές τις πληροφορίες με προσοχή, καθώς οι διαρροές συχνά αποδεικνύονται φανταστικές απεικονίσεις και όχι ακριβείς απεικονίσεις των επερχόμενων προϊόντων. Η γνησιότητα του σχεδιαγράμματος που διέρρευσε παραμένει αβέβαιη και οι χρήστες καλούνται να αντιμετωπίσουν τις πληροφορίες αυτές με μεγάλη επιφύλαξη μέχρι την επίσημη επιβεβαίωση από την Apple.

Πηγή 1 Πηγή 2

 

Huawei skin banner L
Huawei skin banner R