Αυτό είναι το επίσημο trailer της σειράς Lord of the Rings και είναι απίστευτα εντυπωσιακό

25 Ιουλίου, 2022

Οι περισσότεροι περιμένουμε με ανυπομονησία να φύγουμε για διακοπές. Σίγουρα όμως υπάρχουν αρκετοί που τώρα πια θέλουν Ιούλιος και Αύγουστος να περάσουν όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Βλέπετε τον Σεπτέμβριο θα είναι η πρεμιέρα της νέας σειράς The Lord of the Rings: The Rings of Power, και μπορεί μέχρι σήμερα να μην είχαμε δει αρκετό υλικό της σειράς αλλά τώρα η Amazon ανέβασε το πρώτο πραγματικά χορταστικό trailer!

Τι να πρωτοθαυμάσει κανείς στο τρίλεπτο νέο trailer; Τα υπέροχα visuals της Μέσης Γης ή τα γνώριμα σε όλους τέρατα του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών που επιστρέφουν πιο μοχθηρά από ποτέ;

Η νέα σειρά διηγείται γεγονότα που έγιναν χιλιάδες χρόνια πριν τον Άρχοντα των δαχτυλιδιών και το Χόμπιτ και θα γίνουμε μάρτυρες της ανόδου του Σκοτεινού άρχοντα Σάουρον και την δημιουργία των δαχτυλιδιών.

Σύμφωνα με την Amazon το κάθε ένα επεισόδιο έχει κοστίσει 450 εκατομμύρια δολάρια, κάτι που αυτομάτως κάνει την σειρά την πιο ακριβή που έχει γυριστεί ποτέ. Μάλιστα στο τρίλεπτο trailer που ανέβηκε το νούμερο αυτό είναι άμεσα ορατό και πιστεύουμε ότι είναι ότι πιο εντυπωσιακό έχουμε δει εδώ και αρκετό καιρό.