Η νέα LG UltraGear οθόνη πηγαίνει το gaming στο επόμενο επίπεδο

25 Ιουλίου, 2022

Το επαγγελματικό τμήμα Business Solutions της LG Electronics (LG) παρουσιάζει την νέα gaming UltraGear οθόνη (μοντέλο 32GQ950). Μία από τις καλύτερες οθόνες της LG μέχρι σήμερα, η 32GQ950 διαθέτει τον απόλυτο συνδυασμό: ανάλυση 4Κ, μέγεθος οθόνης 32 ιντσών και τεχνολογία ATW Polarizer, καλύπτοντας έτσι τις ανάγκες όλων των gamers.


Το UltraGear 32GQ950 είναι μια οθόνη υψηλής απόδοσης με ανάλυση 4K (3.840 x 2.160) και εξαιρετικά υψηλό ρυθμό ανανέωσης 144 Hz (με υπερχρονισμό O/C έως 160 Hz.), που επιτρέπει στους χρήστες να απολαμβάνουν μία συναρπαστική εμπειρία gaming. Η Nano IPS 1ms gaming οθόνη είναι το πρώτο μοντέλο ανάλυσης 4K της LG που διαθέτει τεχνολογία ATW Polarizer, η οποία βελτιώνει την ικανότητα του πάνελ να προσφέρει φωτεινά, αληθινά χρώματα και βαθύ, σκούρο μαύρο χρώμα που καλύπτουν ευρεία γωνία θέασης.

Με πιστοποίηση VESA DisplayHDR 1000, η 32 ιντσών οθόνη της LG προσφέρει επίσης υψηλή φωτεινότητα (1.000 nits) και 98% χρωματική γκάμα DCI-P3, καθώς και εύκολη σύνδεση με υπολογιστές και κονσόλες με δύο θύρες HDMI 2.1. Εξοπλισμένη επίσης με την τεχνολογία Advanced True Wide (ATW) Polarizer προσφέρει κορυφαία οπτική απόδοση και ρεαλιστικά χρώματα.


Το νέο UltraGear μοντέλο διαθέτει ακόμη πιο κομψή αισθητική με ευκρινή, γωνιακά πλαίσια και εξάγωνο οπίσθιο φωτισμό. Επίσης, διαθέτει την πιο πρόσφατη συνδεσιμότητα HDMI 2.1, επιτρέποντας λειτουργίες όπως μεταβλητό ρυθμό ανανέωσης (VRR) και υποστήριξη για γρήγορο παιχνίδι 4K σε υπολογιστές και τις πιο πρόσφατες κονσόλες. Τέλος, για να ολοκληρωθεί η gaming εμπειρία, η LG UltraGear 32GQ950 είναι εξοπλισμένη με υποδοχή ακουστικών 4 ακίδων, που επιτρέπει στους χρήστες να συνδέσουν ένα σετ μικροφώνου-ακουστικού παιχνιδιού και να συνομιλήσουν καθώς παίζουν αλλά και ανώτερο ήχο surround DTS Headphone:X, που αναπαράγει κάθε ήχο του παιχνιδιού με εκπληκτική ευκρίνεια.