Αυτό είναι το ηλεκτρικό αυτοκίνητο με την μεγαλύτερη αυτονομία στην αγορά

28 Μαρτίου, 2023

Το αμιγώς ηλεκτρικό Fisker Ocean Extreme πέτυχε συνδυασμένη αυτονομία 707 χλμ, τη μεγαλύτερη αυτονομία από οποιοδήποτε ηλεκτρικό SUV με μπαταρίες που πωλείται σήμερα στην Ευρώπη, ξεπερνώντας μάλιστα ακόμη και τις εκτιμήσεις της ίδιας της Fisker. Αυτό φυσικά είναι ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα για τα οχήματα της εταιρείας, και σίγουρα θα προσφέρει στους ιδιοκτήτες του Fisker Ocean την πολυπόθητη ασφάλεια αυτονομίας που όλοι αναζητούν.

“Από την αρχή, σχεδιάσαμε το Fisker Ocean για να προσφέρει το υψηλότερο επίπεδο σχεδιασμού, βιωσιμότητας, καινοτομίας, χρηστικότητας και εμβέλειας. Δημιουργήσαμε ένα φανταστικό όχημα 5 επιβατών, προσφέροντας στους αγοραστές μας σιγουριά και άνεση σε κάθε ταξίδι”, δήλωσε ο CEO Henrik Fisker.

“Αυτό το επίτευγμα είναι ένα σημαντικό ορόσημο για όλους στη Fisker και χαιρόμαστε που η εμβέλεια του οχήματος ξεπερνά τους αρχικούς μας υπολογισμούς”, συνέχισε ο Fisker.

Στο πλαίσιο της αποστολής της να δημιουργήσει το πιο βιώσιμο SUV στη Γη, η Fisker αξιοποιεί τις τελευταίες και πιο πρωτοποριακές τεχνολογίες, παράγοντας ένα ισχυρό και ευέλικτο SUV υψηλών επιδόσεων, ικανό να οδηγηθεί με μια φόρτιση από το Παρίσι στη Φρανκφούρτη με άνεση! Το Fisker Ocean διατίθεται σε τρεις εκδόσεις: Extreme, Ultra και Sport, με ορισμένες εκδόσεις να έχουν εξαντληθεί σε αρκετές αγορές.

Η Fisker αναμένει την ευρωπαϊκή έγκριση από τις αρχές μέχρι τις 28 Απριλίου 2023, με τις παραδόσεις σε πελάτες να έρχονται στη συνέχεια. Τα πρώτα ευρωπαϊκά Fisker Centers+ θα ανοίξουν στη Βιέννη και την Κοπεγχάγη στις 11 Απριλίου 2023, ενώ επιπλέον Centers+ και Lounges σε όλη την Ευρώπη και τις ΗΠΑ θα ανοίξουν κατά τη διάρκεια του 2023.

Οι αγοραστές μπορούν να κάνουν κράτηση και να διαμορφώσουν το Fisker Ocean μέσω της ιστοσελίδας της Fisker.

FISKER

Huawei skin banner L
Huawei skin banner R