Αυτό είναι το νέο έξυπνο ρολόι της Motorola έρχεται με όμορφη σχεδίαση και 10 ημέρες αυτονομία

8 Φεβρουαρίου, 2024

Η Motorola έχει μπει στον χώρο των wearables με το Moto Watch 100, ένα ρολόι το οποίο δεν θα λέγαμε ότι γνώρισε και τεράστια επιτυχία. Τώρα κάνει άλλη μια προσπάθεια με το νέο Moto Watch 40 το οποίο κοστίζει μόλις 65 δολάρια.

Το Moto Watch 40 υιοθετεί έναν ορθογώνιο σχεδιασμό που είναι αρκετά οικείος μιας και τον έχουμε δει σε πολλά fitness wearables που υπάρχουν στην αγορά. Διαθέτει μια οθόνη LCD 1,57 ιντσών η οποία βρίσκεται σε σασί αλουμινίου, και θα είναι διαθέσιμο σε μαύρο και ροζ χρυσό. Έχει επίσης πιστοποίηση για προστασία από τη σκόνη και το νερό IP67 και υποστηρίζει εναλλάξιμα λουράκια για μεγαλύτερη ευελιξία.

Όσον αφορά το λογισμικό και την παρακολούθηση της φυσικής κατάστασης, η Motorola αναφέρει ότι η συσκευή έχει σχεδιαστεί για να συνεργάζεται με το Google Fit, καθιστώντας το ιδανικό για τους χρήστες που αναζητούν ένα wearable που μπορεί εύκολα να ενσωματωθεί με την εφαρμογή μέτρησης της υγείας της Google. Το Watch 40 τρέχει στο δικό της Motorola Moto Watch OS και διαθέτει ενσωματωμένους αισθητήρες όπως επιταχυνσιόμετρο, μετρητή καρδιακών παλμών, καθώς και παρακολούθηση SPO2. Η συσκευή έρχεται επίσης με πάνω από 85 παραμετροποιήσιμες όψεις ρολογιού, και έως και δέκα ημέρες διάρκεια ζωής της μπαταρίας.

Πηγή: Motorola