Αυτό είναι το πιο ισχυρό ηλεκτρικό σκουπάκι χειρός, και το κατασκευάζει η Wyze!

20 Ιανουαρίου, 2021

Όταν ακούς για το πιο ισχυρό σκουπάκι χειρός της αγοράς σίγουρα το μυαλό σου θα πηγαίνει σε όλους τους παραδοσιακούς κατασκευαστές όπως οι Hoover, AEG, Miele, Rowenta κλπ. Και όμως, η μικρή και νεαρή σε ηλικία Wyze είναι αυτή που το κατάφερε!

Η Wyze δεν είναι γνωστή στην Ελλάδα κάτι όχι και τόσο περίεργο. Βλέπετε πρόκειται για μια αμερικανική startup η οποία ιδρύθηκε μόλις το 2017 στο Σιάτλ από πρώην υπαλλήλους της Amazon.
Μέσα σε αυτό το μικρό χρονικό διάστημα κατάφερε να ξεχωρίσει για τα ποιοτικά και προσιτά smart home gadgets τα οποία κατασκευάζει, ενώ τώρα μπαίνει και στην κατηγορία των μικροσυσκευών καθαριότητας με την πρώτη της φορητή ηλεκτρική σκούπα.

Τι διαφορετικό έχει αυτό το σκουπάκι από όλα όσα έχετε χρησιμοποιήσει μέχρι σήμερα; Σύμφωνα με την Wyze είναι η πιο δυνατή σκούπα της αγοράς με ισχύ αναρρόφησης 16,800 Πασκάλ!

Μάλιστα στο promotional βίντεο βλέπουμε το σκουπάκι να σηκώνει τρεις μπάλες του μπόουλινγκ με την βοήθεια μιας βεντούζας απόφραξης. Τώρα βέβαια το πιθανότερο είναι ότι η βεντούζα μπορεί και μόνη της να σηκώσει τις μπάλες αλλά δυστυχώς δεν μπορούμε να το δοκιμάσουμε στα εργαστήρια του Matrix Life καθώς δεν έχουμε ούτε βεντούζα αλλά ούτε και μπάλες. Όπως και να έχει η δύναμη αυτή είναι εντυπωσιακή για μια τόσο μικρή συσκευή.

Στα χαρακτηριστικά έχουμε ένα ατσάλινο φίλτρο το οποίο μπλοκάρει μεγάλα αντικείμενα και τρίχες, και ένα δεύτερο φίλτρο HEPA 11 το οποίο φιλτράρει την σκόνη και τα αλλεργιογόνα. Και τα δύο φίλτρα πλένονται και επαναχρησιμοποιούνται.
Στην συσκευασία της σκούπας υπάρχουν διάφορα περιφερειακά όπως προεκτάσεις, βούρτσες κλπ, ενώ έχει και τρεις επαναφορτιζόμενες μπαταρίες των 6.000mAh οι οποίες δίνουν αυτονομία 30 λεπτών.

Το σημαντικότερο είναι ότι η σκούπα αυτή θα κοστίζει μόλις 60 δολάρια κάτι που την κάνει ιδανική αγορά ακόμη και αν χρειαστεί να την παραγγείλετε online!

ΠΗΓΗ