Διαρρέουν τα τέσσερα σχέδια του Galaxy S25 Ultra που εξετάζει η Samsung

27 Μαρτίου, 2024

Η Samsung φέρεται να έχει οριστικοποιήσει το σχεδιασμό αλλά και τα χαρακτηριστικά των Galaxy Z Fold και Flip 6 και η παραγωγή εξαρτημάτων φημολογείται ότι θα ξεκινήσει τον Μάιο. Η προσοχή μοιραία τώρα έχει στραφεί στη σειρά Galaxy S25 και όπως είναι φυσικό οι διαρροές έχουν ήδη αρχίσει να κάνουν την εμφάνισή τους. Η τελευταία από αυτές μάλιστα ισχυρίζεται ότι αυτή την στιγμή η Samsung δοκιμάζει τέσσερα διαφορετικά σχέδια για το κορυφαίο Galaxy S25 Ultra.

Η διαρροή αυτή μας έρχεται από το PandaFlash το οποίο μάλιστα δημοσίευσε και εικόνες από τα σχέδια που βρίσκονται υπό δοκιμή!
Ναι έχετε δίκιο. Δεν βλέπουμε σημαντικές διαφορές από τον προκάτοχό του, αλλά μην ξεχνάτε ότι η Samsung έκανε κάποια πραγματάκια στο Galaxy S24 Ultra όπως το να κάνει επίπεδη την οθόνη αλλά και να μειώσει σημαντικά τα πλαίσια.

Στις εικόνες το πρώτο πρωτότυπο έχει μικρότερα πλαίσια από το Galaxy S24 Ultra. Το δεύτερο κάνει πιο επίπεδο το πλαίσιο και τριμάρει τα bezels. Η τρίτη εικόνα δείχνει ένα τηλέφωνο με λεπτότερες άκρες, ενώ η τέταρτη έχει στρογγυλεμένες άκρες στο πλαίσιο.
Συνολικά, οι αλλαγές είναι ελάχιστα αισθητές και αν οι εικόνες επαληθευτούν θα βάλουν τέλος σε όσους πίστευαν ότι θα δουν μια δραματική αλλαγή στα κινητά της σειράς S25.

Φυσικά τα νέα τηλέφωνα θα είναι εξοπλισμένα με τον Qualcomm Snapdragon 8 Gen 4, αν και ορισμένα μοντέλα θα αποκτήσουν πιθανότατα τον Exynos 2500. Τα τηλέφωνα φημολογείται επίσης ότι θα διαθέτουν ταχύτερο αποθηκευτικό χώρο για να μπορούν να ανταπεξέλθουν με τις βελτιωμένες δυνατότητες AI.