Έχουμε νικητή! Το OnePlus Nord 4 θα είναι το πιο άσχημο κινητό του 2024

5 Ιουλίου, 2024

Μόλις πριν από λίγες ημέρες, η OnePlus ανακοίνωσε την εκδήλωσή της στην οποία πιθανολογούσαμε ότι θα παρουσιάσει το OnePlus Nord 4. Η εταιρεία λοιπόν αποφάσισε να κάνει ένα μικρό teaser, έτσι για να πάρουμε μια ιδέα για την σχεδίαση του κινητού. Δυστυχώς όμως για την OnePlus, σχεδόν αμέσως διέρρευσε μια πραγματική φωτογραφία, η οποία δείχνει ένα κινητό το οποίο σίγουρα δεν το λες και όμορφο.

Αρχικά, ο Digital Chat Station δημοσίευσε ένα σχέδιο του τηλεφώνου ενώ και μια φωτογραφία που υπήρχε στο διαδίκτυο από τον Yogesh Brar επιβεβαίωσε την παρόμοια σχεδίαση.

Σύμφωνα με το σχέδιο, έχουμε μια επίπεδη οθόνη στο μπροστινό μέρος με κεντραρισμένη οπή κάμερας οθόνης. Έχουμε τα κουμπιά στη δεξιά πλευρά και το ρυθμιστικό ειδοποίησης στα αριστερά. Οι κάμερες είναι οριζόντια ευθυγραμμισμένες στο πίσω μέρος, με κάποιους αισθητήρες στα δεξιά.
Και εδώ έρχεται η ζωντανή εικόνα, η οποία ναι μεν επιβεβαιώνει ότι αυτό είναι το τηλέφωνο που βλέπουμε στα σχέδια, αλλά από την άλλη μας αφήνει άφωνους με την πραγματικά αντιπαθητική του σχεδίαση. Για να είμαι ακριβής, θα έλεγα ότι μου θυμίζει ένα κακό αντίγραφο του Pixel της Google, ενώ μου φέρνει στο νου και κάποιο αντιπαθητικό ρομποτάκι από τον κόσμο του Star Wars.

Στις ημέρες μας η συντριπτική πλειοψηφία των κινητών που κυκλοφορούν έχουν εξαιρετική σχεδίαση. Έχουμε δει ακόμη και ιδιαίτερα προσιτά κινητά να είναι χάρμα οφθαλμών. Ελπίζουμε λοιπόν αυτό το κινητό θα είναι κάποιο πρωτότυπο και να μην κάνει το λάθος η OnePlus να παρουσιάσει κάτι που αντικειμενικά μοιάζει πρόχειρα σχεδιασμένο.

Portrait of a vintage tin toy robot isolated on white background.
Huawei skin banner L
Huawei skin banner R