Ο θρύλος Eric Cantona προωθεί τις φανέλες Snapdragon 2024/25 για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

5 Ιουλίου, 2024

Το Euro 2024 κοντεύει να τελειώσει, αλλά οι χρήστες smartphone απέχουν πολύ από το να τελειώσουν με το ποδοσφαιρικό αυτό γλέντι! Βλέπετε η ομάδα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αποκτά τη σφραγίδα της Qualcomm στις φανέλες της!

Το ποδόσφαιρο και τα smartphones έχουν έρθει πολύ κοντά τον τελευταίο καιρό. Αν παρακολουθείτε τους αγώνες του Euro 2024, ίσως να προσέξατε το logo της Vivo στο πλάι του γηπέδου. Οι σειρές Vivo X30 και Vivo X100 διαφημίζονται ασταμάτητα τις τελευταίες τρεις εβδομάδες. Πριν από αυτό, υπήρξε ο τελικός του Champions League, όπου η Oppo προωθούσε τα τηλέφωνά της στον αγώνα.


Τώρα, η Qualcomm ανακοινώνει ότι παρουσιάστηκε επίσημα ως ο νέος κύριος χορητός της φανέλας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τόσο για την ανδρική όσο και για τη γυναικεία ομάδα, μετά την παρουσίαση της νέας στολής για τη σεζόν 2024/25 με το σήμα Snapdragon. Οι επεξεργαστές Snapdragon είναι μέσα σε πάνω από 3 δισεκατομμύρια συσκευές παγκοσμίως, προσφέροντας κορυφαίες εμπειρίες σε smartphones, υπολογιστές, γυαλιά εκτεταμένης και εικονικής πραγματικότητας, παιχνίδια, wearables και αυτοκίνητα. Ήταν φυσικό λοιπόν να ρίξει αρκετό χρήμα στο promotion σε ένα άθλημα το οποίο έχει επίσης εκατοντάδες εκατομμύρια οπαδούς σε ολόκληρο τον κόσμο.

Το βίντεο παρουσίασης της νέας φανέλας έχει ως πρωταγωνιστή τον θρύλο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Eric Cantona, και εξυμνεί το συναίσθημα, τη δημιουργικότητα και την καρδιά που επέδειξε ως παίκτης, αξίες τις οποίες η συνεργασία με τη Snapdragon στοχεύει να μεταφέρει στους φιλάθλους. Στο βίντεο παρουσιάζεται για πρώτη φορά το εμπορικό σήμα Snapdragon στο μπροστινό μέρος μιας φανέλας της Manchester United, ενώ η εκτός έδρας φανέλα θα παρουσιαστεί αργότερα μέσα στον Ιούλιο.

Στο πλαίσιο των αποκαλυπτηρίων του κιτ της σεζόν 2024/25, οι οπαδοί μπορούν να έχουν πρόσβαση σε μια εμπειρία επαυξημένης πραγματικότητας (AR) σκανάροντας το λογότυπο της Snapdragon στο κιτ. Η εμπειρία αυτή, που αναπτύχθηκε από τη Snapdragon, θα φέρει εικονικά τους οπαδούς στον αγωνιστικό χώρο του Old Trafford και θα περιλαμβάνει αποκλειστικό περιεχόμενο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν.

Huawei skin banner L
Huawei skin banner R