ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ: Άτυχο iPad πέφτει στα χέρια του JerryRigEverything

13 Δεκεμβρίου, 2022

Όλοι γνωρίζουμε τον «βασανιστή» Zack του JerryRigEverything. Τελευταίο του θύμα το νέο iPad το οποίο θα λέγαμε ότι δεν περνάει ιδιαίτερα καλά στα χέρια του!

Το νέο iPad που κυκλοφόρησε πριν από μερικούς μήνες και είναι η 10η έκδοση του οικονομικού iPad της Apple, το οποίο κυκλοφορεί σε μια σειρά από funky χρώματα.

Επιλέγοντας το ροζ iPad, ο Nelson ξεκινάει τα βασανιστήρια σημειώνοντας πως η νέα συσκευή επιτέλους έφτασε τον ανταγωνισμό, καθώς αντικατέστησε την θύρα Lightning με μια USB-C.
Πριν βγάλει το μαχαίρι του στο iPad, ο Nelson τονίζει επίσης τον παραλογισμό της απόφασης της Apple να διατηρήσει την υποδοχή Lightning στο Apple Pencil του iPad, κάτι που σημαίνει ότι θα πρέπει να προμηθευτείτε το dongle των 9 δολαρίων για να το συνδέσετε.

Το τεστ γρατζουνιών με τη χρήση της κλίμακας σκληρότητας Mohs δείχνει ζημιές στην οθόνη του iPad που ξεκινούν από το επίπεδο 6, με βαθύτερα αυλάκια στο επίπεδο 7, κάτι αρκετά τυπικό για την κατηγορία.

Στη συνέχεια βγαίνει το κοπίδι και ακολουθεί η καταστροφή. Μια προειδοποίηση. Αυτό το σημείο του βίντεο είναι και το πιο σκληρό, οπότε οι ευαίσθητοι καλό θα ήταν να το αποφύγουν.
Στη συνέχεια, βγαίνει ο αναπτήρας και η φλόγα του ακουμπάει την οθόνη του iPad, μια διαδικασία που προκαλεί κάποια μάλλον περίεργη συμπεριφορά με το γυαλί.

Τέλος, η δοκιμή κάμψης, όπου ο Nelson χρησιμοποιεί όλη του τη δύναμη για να ωθήσει τη δομή του iPad στα όριά της. Σίγουρα, κανείς δεν πρόκειται να το λυγίσει έτσι σε ένα καθημερινό σενάριο, αλλά το αποτέλεσμα είναι ότι το iPad σπάει σε δύο κομμάτια.
Ο Zack σημειώνει ότι το αδύναμο σημείο του iPad φαίνεται να είναι τα σημεία σύνδεσης του πληκτρολογίου στο πλάι της συσκευής.

Κρατώντας ένα σίγουρα κατεστραμμένο iPad, ο Zack ολοκληρώνει το βίντεο επιθεωρώντας το εσωτερικό. Αυτό έχει μερικές εκπλήξεις, όπως ο μεγάλος κενός χώρος και ένα ηχείο που βρίσκεται σε κάποια απόσταση από την γρίλια.

JERRYRIGEVERYTHING