Ο Elon Musk θέλει να ανεβάσει δραματικά το όριο των χαρακτήρων στο Twitter

13 Δεκεμβρίου, 2022

Το όριο των χαρακτήρων στα tweets έχει γίνει το καυτό θέμα στις συζητήσεις όλων των χρηστών εδώ και αρκετό καιρό.

Όλοι θυμόμαστε τις μέρες των 120 χαρακτήρων στα tweets, κάτι που άλλαξε ανεβάζοντας το όριο στους 280 χαρακτήρες. Αρκετοί; Ίσως, αλλά σίγουρα κάποιοι θα ήθελαν να έχουν μεγαλύτερη ελευθερία έκφρασης με περισσότερες διαθέσιμες λέξεις. Κάπως έτσι ο Elon Musk αποφάσισε να ανεβάσει το όριο στους 4000 χαρακτήρες!

Προσωπικά πιστεύω ότι αυτός ο αριθμός χαρακτήρων δεν είναι tweet αλλά ένα ολόκληρο άρθρο, κάτι που σίγουρα θα αλλοιώσει τον χαρακτήρα του δημοφιλέστατου κοινωνικού δικτύου. Αυτή η είδηση μας έρχεται – τι ειρωνεία- από ένα tweet. Ένας χρήστης του Twitter με το όνομα Allan Obare δημοσίευσε ένα tweet ρωτώντας τον Elon Musk αν οι φήμες για tweets 4000 χαρακτήρων είναι αληθινές. Ως απάντηση, ο Elon Musk είπε απλά “ναι”.

Τώρα, θα μου πείτε ο Elon Musk είναι ειδικός στο τρολάρισμα, αλλά δεν αποκλείεται και να είναι αλήθεια. Από την άλλη ένα άλμα από τους 280 χαρακτήρες στους 4000 είναι αρκετά σημαντικό. Πρόκειται για μια αύξηση της τάξης του 1420%.

Σε αυτό το σημείο, δεν είμαστε απόλυτα σίγουροι πότε ακριβώς ο Elon Musk θα αυξήσει το όριο χαρακτήρων. Επίσης, δεν γνωρίζουμε αν θα είναι αποκλειστικό χαρακτηριστικό για τους χρήστες του Twitter Blue. Αυτό που ξέρουμε είναι ότι αρκετοί χρήστες σίγουρα θα δώσουν πόνο γράφοντας την ιστορία της ζωής τους στο Twitter.