Έρχονται νέα tablet με οθόνες 13 αλλά και 14 ιντσών από Xiaomi, vivo, Honor και OPPO

22 Ιανουαρίου, 2024

Στον κόσμο των κινητών τηλεφώνων θα έλεγα ότι έχουμε μια σταθερότητα στο κομμάτι της διάστασης των οθονών. Στην κατηγορία των tablets από την άλλη γίνεται ένας μικρός χαμός, με τις οθόνες να φτάνουν ή και να ξεπερνούν σε διαστάσεις αυτές των φορητών PC!

Στην αγορά υπάρχουν ήδη προτάσεις με γιγαντιαίες οθόνες από Apple, Huawei, ενώ σύμφωνα με νέες πληροφορίες έρχονται και νέα μοντέλα από τις Xiaomi, Honor, vivo και OPPO. Όλα αυτά τα νέα tablet θα έχουν οθόνες 13+ ιντσών, ενώ θα είναι και άριστα εξοπλισμένα καθώς θα ενσωματώνουν επεξεργαστές Qualcomm Snapdragon 8 Gen3 και MediaTek Dimensity 9300.

Οι πληροφορίες λένε ότι το tablet της Xiaomi θα ανήκει στην σειρά Mi Pad 7, και αν κρίνουμε από την ήδη υπάρχουσα σειρά μάλλον θα είναι το Xiaomi Mi Pad 7 Max 14. Ναι, καλά διαβάσατε, μιλάμε για ένα tablet με οθόνη 14 ιντσών ανάλυσης 2,8Κ η τιμή του οποίου αναμένεται να είναι στην Κίνα κοντά στα 500 ευρώ. Εξίσου καλή οθόνη άλλωστε έχει και το Honor MagicPad 13 το οποίο έχει οθόνη 13 ιντσών με ανάλυση 2,8Κ.

Που θα σταματήσει η αύξηση στις διαστάσεις των οθονών; Ουδείς το γνωρίζει, αλλά κάτι μας λέει ότι τον επόμενο μήνα στο Mobile Congress της Βαρκελώνης θα μάθουμε περισσότερες λεπτομέρειες για τα σχέδια των εταιριών.