Ευελιξία και ποιότητα ήχου από το νέο network player της Denon

5 Μαΐου, 2023

Η Denon παρουσίασε το πιο ευέλικτο network player το οποίο είναι σχεδιασμένο να χειρίζεται τις περισσότερες ψηφιακές πηγές ήχου (συμπεριλαμβανομένου του ήχου της τηλεόρασης), ενώ δεν λείπει και η ενσωματωμένη υποστήριξη για wireless streaming και multiroom playback μέσω της πλατφόρμας HEOS της εταιρείας.

Είναι διαθέσιμο για προπαραγγελία και οι αποστολές αναμένεται να ξεκινήσουν προς το τέλος Μαΐου. Το DNP-2000NE (όπως είναι η ονομασία του) μπορεί να σταθεί μόνο του ή να συμπληρώσει μια υπάρχουσα αναλογική στερεοφωνική εγκατάσταση και τοποθετείται ως τέλειος σύντροφος του ολοκληρωμένου ενισχυτή PMA-1700NE και του CD/SACD player DCD-1700NE της Denon. Η ενσωμάτωση του HEOS (Home Entertainment Operating System) παρέχει γρήγορη πρόσβαση σε Spotify, Pandora, Tidal και άλλες υπηρεσίες ροής ενώ προσφέρει και δυνατότητα streaming μουσικής υψηλής ανάλυσης μέσω Wi-Fi σε συσκευές συμβατές με το HEOS και ασύρματα ηχεία. Η συσκευή υποστηρίζει επίσης streaming μέσω Apple AirPlay 2, Bluetooth και DLNA.

Με έμφαση στην ποιότητα του ήχου, το DNP-2000NE διαθέτει σχεδίαση master clock με δύο digital to analog converters (DAC) ανά κανάλι για τη μείωση του θορύβου και χρησιμοποιεί τον αλγόριθμο Ultra AL32 Processing Plus της Denon για την “αποκατάσταση των πληροφοριών που χάνονται κατά την ψηφιακή εγγραφή”.

Οι διαθέσιμες συνδέσεις περιλαμβάνουν μια ομοαξονική και δύο οπτικές ομοαξονικές ψηφιακές εισόδους, μια θύρα HDMI με δυνατότητα επιστροφής ήχου (ARC) για την εισαγωγή τηλεοπτικού ήχου, τον έλεγχο της έντασης και την εμφάνιση των εικόνων των άλμπουμ και των πληροφοριών των τραγουδιών στην οθόνη, μια είσοδο USB-DAC για απευθείας σύνδεση με υπολογιστή και μια θύρα Ethernet για σύνδεση σε δίκτυο. Παρέχονται σταθερές και μεταβλητές στερεοφωνικές έξοδοι ήχου. Η σύνδεση USB-DAC υποστηρίζει αρχεία PCM υψηλής ανάλυσης έως 32 bit/384 KHz και DSD έως 11,2 MHz.

Όλα στεγάζονται σε ένα πλαίσιο σχεδιασμένο για την απομόνωση των ψηφιακών πλακετών κυκλωμάτων μεταξύ τους με ανεξάρτητη γραμμή τροφοδοσίας από τον μετασχηματιστή για την προστασία των αναλογικών κυκλωμάτων από θόρυβο και παρεμβολές. Η συσκευή αναπαραγωγής διατίθεται σε μαύρο ή ασημί χρώμα. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε το denon.com.