TECHTVΦέτος τα Χριστούγεννα αλλάξτε τα δεδομένα του παιχνιδιού με τη LG OLED evo C2 και γίνετε νικητές

5 Δεκεμβρίου, 2022

Τα Χριστούγεννα είναι προ των πυλών και όλοι ψάχνουν τα χριστουγεννιάτικα δώρα που θα προσφέρουν στους αγαπημένους τους.

Αν οι αγαπημένοι σας λατρεύουν το gaming, δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να τους δωρίσετε την LG OLED evo C2 που αποτελεί την ιδανική τηλεόραση για την απόλυτη εμπειρία παιχνιδιού.
Η LG OLED C2, που κέρδισε την High Gaming Performance Gold πιστοποίηση από την TÜV Rheinland, που επιβεβαίωσε ότι οι οθόνες διαθέτουν την υψηλότερης ποιότητας τεχνολογία απεικόνισης για παιχνίδια και την πιστοποίηση από την Intertek για εγκεκριμένη απόδοση παιχνιδιού (Qualified Gaming Performance) λόγω της ανώτερης υποστήριξης χρωμάτων και HDR, είναι η ιδανική τηλεόραση που θα ανεβάσει τις επιδόσεις κατακόρυφα.
Ρεαλιστική εικόνα, φωτεινά χρώματα και κορυφαία γραφικά είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά της LG OLED evo C2 που θα εντυπωσιάσουν και τους πιο απαιτητικούς.


Με το Dolby Vision Gaming 4K στα 120 Hz, χρόνο απόκρισης 0,1 ms για πιο καθαρά γραφικά, συμβατότητα NVIDIA G-Sync , AMD FreeSync Premium και υποστήριξη VRR που συμβαδίζει με τις αλλαγές στον ρυθμό καρέ για να μειωθεί η αλλοίωση της εικόνας, η νέα τηλεόραση προσφέρει ακόμα πιο φρενήρη δράση, με καθαρή και ομαλή απεικόνιση και εύρος ζώνης 48 Gbps για πλούσια γραφικά χωρίς καθυστερήσεις. Ακόμα και όταν η δράση είναι καταιγιστική, το NVIDIA G-Sync διατηρεί το παιχνίδι ομαλό. Όταν συνδυαστεί με τα αυτοφωτιζόμενα pixel εξαιρετικής ευκρίνειας και ακρίβειας της LG OLED, θα αποδώσει μια εμπειρία εκπληκτικής απόκρισης με απρόσκοπτη κίνηση. Αντίστοιχα, το AMD FreeSync Premium εξαλείφει τις αλλοιώσεις και τα “σπασίματα” της εικόνας, για την απόλυτη εμπειρία gaming με χαμηλό χρόνο καθυστέρησης (low latency), διατηρώντας την οθόνη σε συγχρονισμό με τον ρυθμό καρέ του παιχνιδιού, και έτσι όλα στην οθόνη φαίνονται εκπληκτικά ομαλά.


Ακόμα, το GeForce NOW™ δίνει τη δυνατότητα επιλογής νέων παιχνιδιών από το Cloud, μέσα από μια μεγάλη συλλογή από παιχνίδια που παίζονται απευθείας μέσα από την τηλεόραση. Ενώ, το Game Optimizer παρέχει τις ιδανικές ρυθμίσεις ανάλογα με το είδος του παιχνιδιού. Μειώνει την καθυστέρηση στα αθλητικά παιχνίδια, διευκολύνει στον εντοπισμό εχθρών σε τίτλους FPS και προβάλλει τους χαρακτήρες παιχνιδιών RPG σε όλη τους τη δόξα.
Με κορυφαίο HDR για παιχνίδια όπως ακριβώς τα οραματίστηκαν οι δημιουργοί τους και με το HGIG που αναπτύχθηκε με σκοπό να εφαρμόζει τις βέλτιστες ρυθμίσεις HDR σύμφωνα με το εύρος απόδοσης της τηλεόρασής, η LG OLED evo C2 αποδίδει εικόνα με μεγαλύτερη ακρίβεια, χωρίς υπερβολικό κορεσμό ή υπερ-εκτεθειμένες περιοχές και διακρίνει μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια. Το Dynamic Tone Mapping Pro βελτιώνει την εικόνα, εμβαθύνοντας ακόμα περισσότερο σ’ αυτήν και πλέον, η τεχνική εξελίσσεται σε 5000 μπλοκ σε όλη την οθόνη.


Επιπλέον, χάρη στο Brightness Booster που ενισχύει τη ζωηρή ομορφιά των αυτοφωτιζόμενων pixels της LG OLED, προσφέρει κορυφαία απόδοση φωτισμού και έντονη εικόνα, πραγματοποιώντας βελτιώσεις σε άλλο επίπεδο μέσω του επεξεργαστή α9 Gen 5 AI και αποδίδοντας έως και 20% περισσότερο φωτισμό.
Και επειδή η δράση δεν αποτυπώνεται μόνο στην εικόνα αλλά και στον ήχο, η LG OLED C2 παρέχει συναρπαστικό ήχο surround που σε συνδυασμό με τον επεξεργαστή α9 Gen 5 AI επιτυγχάνουν μίξη ήχου 2 καναλιών σε εικονικό ήχο, με την λειτουργία AI Sound Pro, 7.1.2 καναλιών και κάνουν τις σκηνές ακόμα πιο ζωντανές, όπως ο πρωταγωνιστής του παιχνιδιού.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα απαιτούμενα πεδία είναι επισημασμένα *