Φούρνος που κάνει live streaming και άλλες έξυπνες οικιακές συσκευές από την Samsung

3 Ιανουαρίου, 2023

Η Samsung ανανεώνει τη σειρά των έξυπνων οικιακών συσκευών Bespoke με νέο εντοιχιζόμενο φούρνο, πλυντήριο και στεγνωτήριο.


Ο φούρνος Bespoke AI διαθέτει οθόνη επτά ιντσών και χειρισμό αφής. Οι μέθοδοι μαγειρέματος περιλαμβάνουν air sous vide, ψήσιμο με αέρα και μαγείρεμα στον ατμό. Ίσως το πιο ενδιαφέρον στοιχείο όμως, είναι η AI Camera η οποία βρίσκεται στο εσωτερικό του.
Η κάμερα μπορεί να αναγνωρίσει το φαγητό που μαγειρεύετε και να επιλέξει τις βέλτιστες ρυθμίσεις μαγειρέματος! Επιπλέον μπορεί να σας στείλει και ειδοποιήσεις αν διαπιστώσει ότι το μυαλό σας είναι στο TikTok και το φαγητό κινδυνεύει να καεί.
Μπορείτε να παρακολουθείτε το φαγητό σας χρησιμοποιώντας την οθόνη ή την εφαρμογή SmartThings (την οποία μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να ελέγξετε το φούρνο από απόσταση), υπάρχει η δυνατότητα να τραβήξετε φωτογραφίες της δημιουργίας σας ή ακόμη και να κάνετε livestreaming το ψήσιμο κάτι που θα εκτιμήσετε αν έχετε το δικό σας cooking blog. Ο Bespoke AI Oven είναι ήδη διαθέσιμος στην Ευρώπη.


Όσον αφορά τα ψυγεία της εταιρείας, το 4θυρο Flex διαθέτει τώρα μεγαλύτερη οθόνη αφής Family Hub+ 32 ιντσών, κάτι που σημαίνει ότι η οθόνη είναι σχεδόν 50% μεγαλύτερη από ό,τι στα προηγούμενα μοντέλα. Η Samsung αναφέρει ότι θα μπορείτε να χρησιμοποιείτε ευκολότερα πολλές εφαρμογές ταυτόχρονα και να κάνετε multitasking. Η οθόνη περιλαμβάνει επίσης ένα ενσωματωμένο SmartThings Hub.
Όπως και με τα προηγούμενα μοντέλα, υπάρχει μια κάμερα με τεχνητή νοημοσύνη στο εσωτερικό, η οποία μπορεί να αναλύει τις ετικέτες και τις εικόνες των τροφίμων για να σας βοηθήσει να μην ξεμείνετε από τα απαραίτητα.


Εν τω μεταξύ, το νέο ψυγείο Bespoke Side-By-Side διαθέτει αισθητήρες αφής σε κάθε πόρτα, ώστε να μπορείτε να τις ανοίγετε όταν τα χέρια σας είναι γεμάτα. Όπως και το 4-Door Flex, διαθέτει ενσωμάτωση SmartThings και το ενσωματωμένο Beverage Center με δύο επιλογές για φιλτραρισμένο νερό και πάγο το καθένα.