Η Apple ετοιμάζει την δική της φορητη κονσόλα παιχνιδιών, και θέλει να εκθρονίσει το Nintendo Switch;

13 Οκτωβρίου, 2021

Αλήθεια θυμάται κανείς την πρώτη gaming κονσόλα της Apple; Όχι δεν είναι κάποιο φανταστικό προιόν, κυκλοφόρησε στα μέσα της δεκαετίας του 90 και είχε το όνομα Apple Bandai Pippin (PiP PIN).

Φυσικά η κονσόλα αυτή απέτυχε να δημιουργήσει το δικό της κοινό, και μετά από περίπου 40.000 πωλήσεις απλά έγινε μια μακρινή ανάμνηση.

Αυτή την φορά όμως η Apple φαίνεται να θέλει να κάνει μια δεύτερη προσπάθεια, και μάλιστα φιλοδοξεί να εκθρονίσει από την κορυφή το Nintendo Switch!

Υπάρχουν αρκετές αναφορές ότι η Apple έχει σχεδόν έτοιμη μια υβριδική κονσόλα, κάτι μεταξύ Switch και PS5 η οποία θα εκμεταλλεύεται το επίσης φημολογούμενο AR-VR headset.
Η ίδια πηγή αναφέρει ότι ήδη έχει την στήριξη αρκετών gaming studios ενώ τίτλοι όπως το Breath of the Wild και Mario Odyssey είναι σχεδόν έτοιμοι.
Μάλιστα πρόσφατα ακούστηκαν και φήμες ότι η Apple θα είχε παρουσιάσει την κονσόλα της αρκετά νωρίτερα, αλλά η πανδημία της χάλασε τα σχέδια την τελευταία στιγμή.

Φυσικά δεν υπάρχουν ακόμη λεπτομέρειες για την κονσόλα αλλά γνωρίζουμε ότι αυτή θα πουλήσει τρελά όπως κάθε τι που παρουσιάζει η δημοφιλής εταιρεία με σήμα το μηλαράκι!

ΠΗΓΗ