Η οικογένεια των Tone Free ανανεώνεται με τη νέα προσθήκη του FP9 για καλύτερη δυνατή απόδοση και ευκολία

14 Οκτωβρίου, 2021

Τα νέα ακουστικά UV της LG προσφέρουν καινοτόμες δυνατότητες, όπως Spatial Processing, 3D Sound Stage και Whispering Mode
H LG Electronics (LG) προσθέτει στη μοναδική εμπειρία plug & wireless ακρόασης τα νέα LG TONE Free FP9. Ιδανικά για τους έντονους ρυθμούς ζωής της πόλης, διαθέτουν αρκετές βελτιώσεις που συμπληρώνουν την ήδη άνετη εφαρμογή στο αυτί, τον προηγμένο ήχο Μeridian, το Active Noise Cancelation και τη θήκη φόρτισης UVnano.


Έχοντας ως κύριο στόχο να προσφέρουν άνεση και άψογη εφαρμογή, η LG συνεργάστηκε με ένα κορυφαίο εργαστήριο εργονομικής τεχνολογίας σχεδιασμού, ώστε να ανακαλύψει τις μοναδικές ανάγκες του κάθε χρήστη σε θέματα εργονομίας, με αποτέλεσμα το Arc Design με στέλεχος earbud να είναι 4,4 χιλιοστά μικρότερο από τα προηγούμενα μοντέλα. Με τον ειδικό αυτό σχεδιασμό των ακουστικών ο έντονος τρόπος ζωής των χρηστών εξισορροπείται τέλεια, ενώ η βαθμολογία IPX4, δίνει την δυνατότητα να φορεθούν άνετα κατά τη διάρκεια σκληρών προπονήσεων ή ακόμη και στη βροχή.


Το νέο χαρακτηριστικό των LG TONE Free, που τα κάνει ακόμα πιο καινοτόμα είναι το HSP (Headphone Spatial Processing) της Meridian Audio. Ουσιαστικά πρόκειται για έναν ήχο που περιβάλλει τον ακροατή και ταυτόχρονα μοιάζει να προέρχεται από όλες τις κατευθύνσεις. Ακόμη, το 3D Sound Stage, επεκτείνει το φάσμα του ήχου μέσω του Spatial Processing για να προσφέρει στους χρήστες ακόμα πιο ζωντανό ήχο για πιο συναρπαστική εμπειρία ακρόασης. Το μεγαλύτερο, αναβαθμισμένο διάφραγμα με άκρη σιλικόνης επιτρέπει περισσότερη ευελιξία και ελευθερία στην κίνηση, με αποτέλεσμα το νέο μοντέλο TONE Free να διαθέτει ισχυρότερα μπάσα χωρίς όμως να επηρεάζεται η σαφήνεια ή η λεπτομέρεια του ήχου.
Τα τρία μικρόφωνα που υπάρχουν σε κάθε ακουστικό, δίνουν στα νέα FP9 καλύτερη εμπειρία κλήσεων, καθιστώντας τη φωνή του χρήστη πιο καθαρή, ενώ παράλληλα μειώνουν σε μεγάλο ποσοστό τον ενοχλητικό θόρυβο του περιβάλλοντος χώρου. Με τη νέα λειτουργία Whispering Mode τα ακουστικά παρέχουν ιδιωτικότητα και μεγαλύτερη ευκρίνεια, επιτρέποντας στους χρήστες να κρατούν το δεξί ακουστικό κοντά στο στόμα τους ως αποκλειστικό μικρόφωνο. Με αυτόν τον τρόπο η πραγματοποίηση και η λήψη κλήσεων είναι πλέον εφικτή ακόμα και σε τοποθεσίες όπως μία βιβλιοθήκη ή ένα μετρό γεμάτο κόσμο.


Το Active Noise Cancellation των TONE Free μπορεί να εξαλείψει ήχους ακόμα και χαμηλών συχνοτήτων, που άλλα ακουστικά παθητικής ακύρωσης θορύβου δεν θα μπορούσαν να απομονώσουν εντελώς (the passive noise cancellation eartips). Τα μικρόφωνά τους λαμβάνουν τους θορύβους που βρίσκονται στο γύρω περιβάλλον και τους ελαχιστοποιούν με μία διαδικασία που παράγει πανομοιότυπα ηχητικά κύματα τα οποία δεν αντιλαμβάνεται ο ακροατής, ώστε να ακούει μόνο τη μουσική ή το podcast που απολαμβάνει.


Άλλο ένα πλεονέκτημα είναι η θήκη αυτόματου καθαρισμού UVnano η οποία μειώνει τις πιθανότητες για πρόκληση λοιμώξεων στο εσωτερικό του αυτιού, ενώ το ενσωματωμένο LED UV-C έχει δοκιμαστεί για τη μείωση των βακτηρίων στο πλέγμα των ηχείων των ακουστικών κατά 99,9% σε μόλις πέντε λεπτά όταν φορτίζεται ενσύρματα .Με στόχο να πετύχει τη μέγιστη υγιεινή το συγκεκριμένο μοντέλο αποτελείται επίσης από υποαλλεργικό gel ιατρικής ποιότητας που μειώνει τον κίνδυνο ερεθισμών του δέρματος στον ακουστικό πόρο .


Τα νέα ακουστικά της LG διευκολύνουν πλέον τους χρήστες με ευρύτερη συμβατότητα, απλούστερη συνδεσιμότητα και μέγιστη ανθεκτικότητα. Τα LG FP9 επιτρέπουν γρήγορο και εύκολο συνδυασμό με ένα ευρύ φάσμα συσκευών, όπως υπολογιστές με Windows και φορητούς υπολογιστές. Ακολούθως αν οι χρήστες θέλουν να ζήσουν μία εμπειρία με πλήρη ελευθερία και ήχο χαμηλού λανθάνοντος χρόνου, μπορούν να συνδέσουν τη θήκη σε smartphone, κονσόλα παιχνιδιών ή άλλη συμβατή συσκευή μέσω καλωδίου USB-C σε AUX.
Τα LG FP9 υπόσχονται μεγάλη διάρκεια ζωής μπαταρίας, παρέχοντας έως και 10 ώρες χρόνο αναπαραγωγής μεταξύ των φορτίσεων για συνολικά 24 ώρες χρήσης όταν χρησιμοποιούνται με τη θήκη φόρτισης. Με τη γρήγορη φόρτιση πέντε λεπτών στη θήκη, τα ακουστικά παρέχουν μια ολόκληρη ώρα ακρόασης, ιδανική για εκείνους που ξεχνάνε να φορτίσουν κατά την διάρκεια την νύχτας.


Σε συνδυασμό με την εφαρμογή TONE Free, τα FP9 της LG προσφέρουν ακόμα περισσότερες δυνατότητες με πρόσβαση σε ισοσταθμιστή (equalizer), Ambient Sound Mode, προσαρμογή ελέγχου αφής και εύρεση των ακουστικών για να εντοπίσετε το ακουστικό είτε σε περίπτωση που το έχετε χάσει είτε το έχετε τοποθετηθείτε σε λάθος θέση. Η εφαρμογή διαθέτει επίσης LAB, όπου οι χρήστες μπορούν να έχουν πρόσβαση σε ειδικές ρυθμίσεις, όπως Whispering Mode και Game Mode.

Huawei skin banner L
Huawei skin banner R