Η εφαρμογή Art Selfie της Google κάνει τις φωτογραφίες σας πραγματικά έργα τέχνης

25 Ιανουαρίου, 2024

Η εφαρμογή Art Selfie η οποία κυκλοφόρησε το 2018 μας επέτρεψε να χρησιμοποιήσουμε τις φωτογραφίες μας για να βρούμε τον «καλλιτεχνικό» μας σωσία. Η Google λανσάρει τώρα το δεύτερο μέρος αυτής της εφαρμογής που θα μετατρέπει τις selfies μας σε διάσημα έργα τέχνης.

Η Google αναφέρει ότι η εφαρμογή διαθέτει πάνω από 25 διαφορετικά στυλ τέχνης για να διαλέξετε, ενώ στο μέλλον θα προστεθούν και άλλα. Ορισμένα από αυτά τα στυλ τέχνης βασίζονται σε έργα καλλιτεχνών όπως ο Claude Monet, ο Johannes Vermeer, ο Pierre-Auguste Renoir και άλλοι.


Εκτός από τη μετατροπή των selfies σας σε τέχνη, η εφαρμογή παρέχει επίσης την ευκαιρία να μάθετε και περισσότερες λεπτομέρειες για αυτά τα στυλ τέχνης καθώς υπάρχει η επιλογή “διαβάστε περισσότερα” που θα σας επιτρέψει να μάθετε περισσότερα για τα καλλιτεχνικά κινήματα, τις ιστορικές περιόδους και τις τοποθεσίες που ενέπνευσαν το στυλ.


Η Google ανακοίνωσε επίσης ότι επεκτείνει τη διαθεσιμότητα του Art Remix σε περισσότερες χώρες. Αυτή η εφαρμογή χρησιμοποιεί επίσης δημιουργική τεχνητή νοημοσύνη, αλλά σας παρουσιάζει έργα τέχνης και σας προκαλεί να αλλάξετε την τέχνη με τα δικά σας prompts.
Τόσο το Art Selfie 2 όσο και το Art Remix είναι διαθέσιμα αυτή τη στιγμή. Το Art Selfie 2 μπορείτε να το βρείτε στην εφαρμογή Google Arts & Culture σε Android και iOS. Το Art Remix, ωστόσο, βρίσκεται στην Play tab στον ιστότοπο και την εφαρμογή Google Arts & Culture.

Huawei skin banner L
Huawei skin banner R