Η HONOR επιστρέφει δυναμικά στην κορυφή της λίστας των κατασκευαστών

1 Σεπτεμβρίου, 2021

Σύμφωνα με την εταιρεία συμβούλων Cinno Research η HONOR σε πολύ σύντομο διάστημα μετά τα λανσαρίσματα των HONOR 50 (που θα είναι διαθέσιμα τους επόμενους μήνες στην Ελληνική Αγορά) και του HONOR Magic3 κατάφερε να αυξήσει τις αποστολές smartphone (4 εκατομμύρια τεμάχια) μέσα στον προηγούμενο μήνα. Με αυτό τον τρόπο η HONOR μπήκε στο TOP 3 των κατασκευαστών smartphones στην Κίνα ξεπερνώντας την Xiaomi και την Apple.

Τα στοιχεία που δημοσιεύθηκαν από την Cinno Research έδειξαν ότι βασικός λόγος της παραπάνω αύξησης είναι οτι η εφοδιαστική αλυσίδα της εταιρίας επανήλθε στο φυσιολογικό και οτι τα νέα smartphones κατάφεραν να κερδίσουν ξανά την εμπιστοσύνη των χρηστών.

Η έκθεση της Cinno Research έδειξε ότι τον περασμένο μήνα η αγορά smartphone στην Kίνα γνώρισε σταθερή ανάπτυξη, με τις συνολικές αποστολές να αυξάνονται 28,6 % σε ετήσια βάση σε 28,68 εκατομμύρια μονάδες. Τα 5G κινητά έγιναν ο κύριος μοχλός ανάπτυξης. Οι αποστολές έφτασαν τα 22,83 εκατομμύρια μονάδες, αντιπροσωπεύοντας το 79,6 τοις εκατό του συνόλου.

ΠΗΓΗ