Μία νέα…καλύτερη σχολική ζωή ξεκινάει με την Κωτσόβολος

31 Αυγούστου, 2021

H επιστροφή στα θρανία, σημαίνει δώρα μέσα από αγορές σε σχολικά είδη στα βιβλιοπωλεία της γειτονιάς!

Λίγο πριν την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, οι προετοιμασίες έχουν ξεκινήσει με ταχύτατους ρυθμούς και η Κωτσόβολος προσφέρει μοναδικές παροχές και δωροεπιταγές αξίας 50€ με αγορές μαθητικού εξοπλισμού, μέχρι την Πέμπτη 19/09/21.
Το τέλος του καλοκαιριού σηματοδοτεί την αρχή της νέας σχολικής χρονιάς και οι μικροί φίλοι της τεχνολογίας, προετοιμάζονται για το μαθητικό ταξίδι της νέας τους τάξης. Οι μαθητές, αγοράζοντας σχολικά είδη αξίας 30€ και άνω από τα βιβλιοπωλεία και καταστήματα της γειτονιάς τους και με αγορές 299€ και άνω σε laptop, desktop, tablet, γραφεία, καρέκλες, εκτυπωτές και αναλώσιμα από τα καταστήματα Κωτσόβολος, θα κερδίζουν μία δωροεπιταγή αξίας 50€ για την επόμενη αγορά τους.


Μία καλύτερη σχολική ζωή, με υπερσύγχρονο και ετοιμοπαράδοτο μαθητικό εξοπλισμό, περιμένει όλους τους μαθητές στην Κωτσόβολος, κερδίζοντας δώρα σε κάθε αγορά. Για λύσεις τεχνολογίας, τα φυσικά καταστήματα του δικτύου Κωτσόβολος, το kotsovolos.gr και το τηλεφωνικό κέντρο (210 28 99 999) είναι στη διάθεση όλων, για να βρει κανείς ό,τι νεότερο κυκλοφορεί.