Η Honor συνεργάζεται με το θρυλικό fashion brand Jimmy Choo για μια ειδική έκδοση του Magic V Flip

5 Ιουνίου, 2024

H Honor ετοιμάζει μια ειδική έκδοση ενός νέου foldable την οποία θα λατρέψουν όλοι οι fashionistas. Η έκδοση αυτή θα φέρει την υπογραφή του τεράστιου Jimmy Choo.

Η Jimmy Choo όπως μπορεί να σας επιβεβαιώσει κάθε λάτρης της μόδας, είναι ένα brand παγκοσμίως γνωστό για τα πολυτελέστατα παπούτσια και τσάντες που κατασκευάζει, και τα οποία κοστίζουν αρκετές χιλιάδες ευρώ.

Στις 13 Ιουνίου η Honor ετοιμάζεται να λανσάρει το Honor Magic V Flip στην Κίνα και επιβεβαίωσε και μια συσκευής περιορισμένης κυκλοφορίας η οποία θα είναι σχεδιασμένη από το είδωλο της μόδας Jimmy Choo. Ένα teaser μάλιστα αποκαλύπτει την κρυστάλλινη εμφάνιση που θα έχει το κινητό αυτό, η οποία μάλιστα θυμίζει σε χρωματισμό και το γνωστό άρωμα του Jimmy Choo.

Το περιορισμένης έκδοσης Honor Magic V Flip φέρεται να έρχεται με 16 GB μνήμης RAM και 1 TB αποθηκευτικού χώρου. Σε αντίθεση με το κανονικό μοντέλο, αυτή η ειδική παραλλαγή διαθέτει μοναδικό σχεδιασμό που απευθύνεται στο γυναικείο κοινό. Οι πληροφορίες σχετικά με το Magic V Flip εξακολουθούν να είναι ελάχιστες. Φημολογείται ότι θα διαθέτει μπαταρία 4.800mAh με φόρτιση 66W, κύρια κάμερα 50 megapixel με OIS, οθόνη ανάλυσης 1,5K και μεγάλη εξωτερική οθόνη.

Huawei skin banner L
Huawei skin banner R