Η HTC παρουσιάζει νέο κινητό στις 12 Ιουνίου. Ναι, καλά διαβάσατε…η HTC!

10 Ιουνίου, 2024

Σε αντίθεση με τους περισσότερους κατασκευαστές smartphone Android που βγάζουν πολλές συσκευές το χρόνο, η HTC κρατάει ιδιαίτερα χαμηλούς τόνους. Κάθε χρόνο κάνει μια παρουσίαση αλλά δεν θα λέγαμε ότι αυτή ξεσηκώνει και τα πλήθη.

Μια δημοσίευση στην σελίδα της HTC Taiwan στο Facebook τώρα μας ενημερώνει ότι η εταιρεία ετοιμάζεται να παρουσιάσει ένα νέο κινητό στις 12 Ιουνίου. Οι φήμες λένε ότι πρόκειται για τον αντικαταστάτη του περσινού HTC U23 Pro το U24 Pro. Το κινητό αυτό δεν θα είναι flagship αλλά μια πρόταση για την μεσαία κατηγορία εξοπλισμένη με τον επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 7 Gen 3.


Οι φήμες λένε ότι το κινητό θα έχει 12GB μνήμης RAM, υποστήριξη Bluetooth 5.3 και θα τρέχει Android 14. Το HTC U23 Pro διέθετε οθόνη 6,7 ιντσών 120Hz, οπότε ελπίζουμε ότι η HTC θα διατηρήσει τουλάχιστον αυτό το premium χαρακτηριστικό.

Είναι λίγο λυπηρό να βλέπουμε τόσο «χλιαρές» παρουσιάσεις από μια εταιρεία όπως η HTC η οποία στο παρελθόν μας έχει δώσει φανταστικά τηλέφωνα, αλλά οι καιροί αλλάζουν. Άλλωστε το ίδιο λυπηρό είναι να βλέπεις και τις παρουσιάσεις της κάποτε τρανής Sony.

Huawei skin banner L
Huawei skin banner R