Διαρρέουν όλες οι συσκευές που θα παρουσιάσει η Samsung στο επερχόμενο Unpacked event

10 Ιουνίου, 2024

Βρισκόμαστε σχεδόν έναν μήνα πριν το Unpacked event της S amsung, και παραδοσιακά οι διαρροές διαδέχονται η μια την άλλη. Μια νέα διαρροή όμως κυριολεκτικά το «τερμάτισε» και δεν άφησε καμία έκπληξη που να μπορεί να μας κάνει η Samsung.

Η διαρροή αυτή έρχεται από τον Evan Blass ο οποίος ανέβασε αρκετές φωτογραφίες των νέων προϊόντων ελαφρώς παραποιημένες με εφέ Μωσαϊκό για τα μάτια του κόσμου (και τον φόβο των μηνύσεων).

Οι φωτογραφίες αυτές είναι προφανές ότι είναι επίσημο press υλικό της Samsung. Στο πρώτο σετ εικόνων βλέπουμε τα αναδιπλούμενα Fold 6 και Flip 6 και το μόνο που θα μπορούσε να παρατηρήσει κανείς είναι ότι τα κινητά φαίνονται πιο τετραγωνισμένα και με πιο έντονες αιχμές.

Στο δεύτερο σετ εικόνων έχουμε το Galaxy Ring σε τρία διαφορετικά φινιρίσματα αλλά και το Galaxy Watch 7. Ήδη γνωρίζουμε ότι το δαχτυλίδι της Samsung θα αρχίσει να πωλείται τον Αύγουστο οπότε η διαρροή αυτή ταιριάζει τουλάχιστον χρονικά.


Όσον αφορά το Galaxy Watch 7, γνωρίζουμε ότι η Samsung σχεδιάζει να λανσάρει μοντέλα 40mm και 44mm. Γνωρίζουμε επίσης ότι θα λανσάρει ένα Galaxy Watch 7 Ultra, αλλά είναι δύσκολο να πούμε ποια συσκευή βλέπουμε σε αυτές τις εικόνες.


Αν αναρωτιέστε πού βρίσκεται το Galaxy Watch FE, το Galaxy Buds 3 και το Galaxy Buds 3 Pro…ο Evan Blass φρόντισε να ανεβάσει και μια εικόνα μόνο για τα Buds 3 Pro. Στην εικόνα φαίνεται ότι η Samsung αποφάσισε να κάνει στροφή προς την AirPods σχεδίαση, κάτι που θα δούμε αν τελικά θα της βγει.
Πλήρης αποκάλυψη λοιπόν για τα νέα gadgets της Samsung. Αλήθεια, γιατί να μπει στον κόπο να κάνει το Unpacked; Χαμένος χρόνος και φυσικά πολύ χρήμα!

Huawei skin banner L
Huawei skin banner R