Η Huawei ετοιμάζει και έκδοση Ultra για το νέο P60;

16 Ιανουαρίου, 2023

Η σειρά P της Huawei έρχεται σύντομα και ευελπιστεί να γίνει για άλλη μια φορά η αγαπημένη σειρά για τους λάτρεις της ποιοτικής φωτογραφίας. Αυτή την φορά όμως ίσως τα πράγματα είναι λίγο διαφορετικά. Σύμφωνα με νέες πληροφορίες ίσως δούμε για πρώτη φορά ένα P60 Ultra!

Σύμφωνα με τον tipster – Classmateguan, η σειρά Huawei P60 θα μπορούσε να παρουσιαστεί τον Μάρτιο αν και ακόμη δεν υπάρχει ακριβής ημερομηνία από την Huawei. Το ενδιαφέρον όμως είναι ότι η ίδια πηγή δήλωσε ότι η σειρά Huawei P60 θα περιλαμβάνει τα P60E, P60, P60 Pro και P60 “Ultra”. Ναι καλά διαβάσατε. Μέχρι σήμερα μοντέλα «Ultra» έχουμε δει από κατασκευαστές όπως η Samsung και η Xiaomi ενώ η Huawei προτιμούσε τα «Pro» και «Pro+». Μάλιστα ένα από τα καλύτερα φωτογραφικά κινητά των τελευταίων ετών είναι σίγουρα το Huawei P40 Pro+.

Τα διάφορα προβλήματα στην αλυσίδα ανεφοδιασμού που αντιμετώπισε η Huawei όμως την ανάγκασαν να μειώσει τα flagship μοντέλα της και έτσι ο προσδιορισμός «Pro+» εξαφανίστηκε από τα επόμενα κινητά. Αυτή την χρονιά τα προβλήματα φαίνεται έχουν εξομαλυνθεί, και η Huawei θα επιστρέψει στην παράδοση των δύο ναυαρχίδων. Την αλλαγή από Pro+ σε Ultra δεν μπορούμε να την καταλάβουμε βέβαια, αλλά ίσως να έγινε εξαιτίας της προβολής που έχουν τα τελευταία χρόνια τα Ultra μοντέλα του ανταγωνισμού.

Προς το παρών δεν υπάρχουν πληροφορίες για τις διαφορές που θα έχει η Ultra έκδοση του P60 αλλά πιστεύουμε ότι οι περισσότερες θα έχουν να κάνουν με τις επιδόσεις της συσκευής σε φωτογραφία και βίντεο. Όπως ακριβώς δηλαδή και το προηγούμενο P40 Pro+.