Η Huawei Global ανακοίνωσε το ‘Innovative Product Launch’ για τις 12 Δεκεμβρίου

5 Δεκεμβρίου, 2023

Η Huawei Global ανακοίνωσε ένα νέο event στις 12 Δεκεμβρίου 2023 για την παρουσίαση καινοτόμων προϊόντων με θέμα “Creation of Beauty”.

“Η αντίστροφη μέτρηση για την πρωτοποριακή καινοτομία αρχίζει. Στις 12 Δεκεμβρίου, βιώστε έναν κόσμο ο οποίος θα σας αποκαλύψει την ουσία της ομορφιάς” έγραψε η Huawei.

Παρόλο που η Huawei δεν έχει αποκαλύψει λεπτομέρειες σχετικά με τα προϊόντα, υπάρχουν μερικές ενδείξεις στο promo poster.

Στη δεξιά πλευρά, υπάρχουν δύο στρογγυλές συσκευές και αυτές θα μπορούσαν να είναι τα νέα open ear ακουστικά. Άλλωστε πριν από μια εβδομάδα περίπου ο πρόεδρος της γραμμής προϊόντων Terminal BG Audio και Smart Accessories της Huawei, Liu Dongfan, ανακοίνωσε ότι η Huawei θα λανσάρει έναν νέο τύπο ανοιχτών ακουστικών μέχρι το τέλος του τρέχοντος έτους.

Η Huawei δεν έχει κυκλοφορήσει κανένα τέτοιο προϊόν στην κατηγορία των ακουστικών μέχρι στιγμής και αναμένεται να έχουν έναν εντελώς διαφορετικό σχεδιασμό από τα υπάρχοντα FreeBuds της Huawei. Ωστόσο, θα είναι ιδιαίτερα συμβατά με άλλες έξυπνες wearable συσκευές της Huawei. Όσον αφορά τα χαρακτηριστικά δεν υπάρχουν πολλές πληροφορίες, αλλά ακούγεται έντονα ότι τα νέα ακουστικά της Huawei θα χρησιμοποιούν μετάδοση ήχου χωρίς απώλειες (lossless audio transmission).

Σε αντίθεση με τις in-ear συσκευές, τα open-ear ακουστικά έχουν σχεδιαστεί για να φοριούνται γύρω από το αυτί και τις περισσότερες φορές χρησιμοποιούνται σε αθλητικά σενάρια. Αυτοί οι τύποι ακουστικών επικεντρώνονται στην παροχή άνεσης στο αυτί, ενώ παρέχουν καλύτερη ποιότητα ήχου μέσω bone conduction.

Στην αριστερή πλευρά του poster βλέπουμε ένα νέο tablet με μεγάλη οθόνη και μικροσκοπικά πλαίσια. Η εμφάνιση υποδηλώνει ότι αυτό το νέο tablet MatePad θα μπορούσε να είναι το 2024 MatePad Pro 11 ή το MatePad Pro 13.2. Βέβαια υπάρχει πάντα και η πιθανότητα να δούμε ένα νέο tablet MatePad 12,6 ιντσών.

Και το Huawei Mate 60?
Πολύ θα θέλαμε να σας έχουμε επιβεβαιωμένα καλά νέα και για την παρουσίαση της global έκδοσης του Mate 60, αλλά είναι απίθανο να το δούμε σε αυτή την παρουσίαση στην 12 Δεκεμβρίου στο Ντουμπάι.